Serkan ÇİÇEK

“Tire’mizin ülkemize hatta dünyaya açılan penceresi olan saygıdeğer ve değerli basın mensubu arkadaşlarım;

27 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan AK Parti Tire İlçe Kongresi’nde İlçe başkanlığına aday olduğumu gerek sosyal medya gerek basın aracılığıyla Tireli hemşerilerimize ve AK Parti sevdalılarına duyurmuştum. Bu kahvaltı vesilesiyle de siz değerli basın mensubu arkadaşlarımla bir araya gelip hasbihal etmek istedim.

Öncelikle AK Parti Tire İlçe Kongresinin Tiremize ve Ülkemize hayırlara vesile getirmesini Rabbimden niyaz ederim.

Öncelikle ve altını çizerek belirtmek istediğim konuların başında AK Parti Tire İlçe Kongresinde aday olmamın Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanım Recep Tayyip ERDOĞAN ve Genel Merkezin Kongrelere Tek Aday ile gidilmesi konusundaki kararlarına tepki olarak yansıtılmaya çalışmasından rahatsızım.

Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil ve olamaz. Burada tekrar tekrar altını çizmek istediğim konu benim tepkim teşkilatın TEK ADAY belirleme şekli, tavrı ve uygulamasıdır. Benim ve benim gibi düşünenlerin AK Parti’ye zarar verdiği konusunda algı yapılmaya çalışmalarıdır. Halbuki bu şekilde tavır ve söylemlerle AK Parti’ye ve AK Parti seçmen ve tabanına saygı duymayıp belirli bir kesimi dinleyerek kendileri zarar verdiklerinin farkında değillerdir. Bizim derdimiz bunu teşkilatımıza bir an önce gösterip zararın neresinden dönülürse kardır mantığıyla Hedef 2023 ‘e SAĞLAM emin ve kararlı adımlarla ilerlemektir.

Makam mevki koltuk derdimiz olsa bu söylemler yapmazdım. Bizim derdimiz sadece Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın izinden giderek AK Parti davasının anlaşılması anlatılmasıdır. Bu yolda durmadan ilerlemek adına her ne kadar önümüzü kesmeye çalışanlar olsa da Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığımız aşk ve şevk ile yolumuza devam ettik ediyoruz edeceğiz. Fakat tabanın sesine de dikkat edilmesi gerekli olduğunu söyleyen Sayın Cumhurbaşkanımızın bu sesi olmaya devam edeceğiz. Teşkilatların ahbap çavuş, dost arkadaş ilişkisi ile yapılanması sonucu zarar gördüğünü dile getirmeye devam edeceğiz. İşi ehline verilmesi riya kat önemli dava adamlarına sahiplenme konusunda sıkıntı var olup hatta dışlandığı konusunda tepkiler var. Bunları da duyduk dinledik gördük ve dile getrdik getirmeye de devam edeceğiz.

AK Parti Teşkilatları sadece yönetim ve mahalle başkanlarından ibaret değildir. Halk vardır seçmenleriniz vardır. AK Parti teşkilatları kendi partisine mensup olmayan vatandaşlarımızın dertlerini dinler onları da vatanseverlik ve dava adamlığı gereği haklı sorunlarına çözüm arar yardımcı olur.

Sosyal medyada ve söylemlerimizde dile getirdiğimiz bu ve bunun gibi sebeplerden dolayı Tire’deki AK Parti’deki sorunlardan dolayı aday oldum. İnşallah bunların çözümü konusunda da Teşkilatımıza katkımız olacağını düşünüyoruz.

Her şey Tire’mize hizmet için. Her şey daha iyisi için.

Sevdamız AK Parti Liderimiz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN

Bu yolda hizmet edebilmek için göreve talibiz.

Çok Daha iyisini yapabileceğimize inancımız tamdır.

Davanın anlatılması ve yeni nesillerin yetiştirilmesi konusunda büyük eksikliklerimiz olduğu görülmekte olup bu konuya acil önlem alınması gerekmektedir.

Sosyal yardımlaşma konusunda da samimi ve içten duygularımızla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Vatandaşlarımızın haklı sorunları konusunda yardımcı olmaya çalışacağız ve bu yönde onlara yol gösterici profesyonel ekipler kuracağız.

Türkiye ve dünya olarak zor günler geçirdiğimiz bu süreçte vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Onların sesi olacağız. Dertlerini Sayın Vekillerimize ve Teşkilatımıza ileteceğiz ve bunun takipçisi olacağız.”

Editör: Haber Merkezi