Tire’de esnaflık yapan Yıldız Es Mühendislik firmasının kurucusu ve işletmecisi olan Emin Sefa Kayacan, Meclisin birinci partisi konumunda olan hükümet partisinin İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı oldu. Kayacan gibi her yönüyle yerel bir isim olan, Tireli bir isim olan bir kişinin milletvekili aday listesine girmesinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, Tireli AK Partililer olarak ilçeyi en iyi şekilde temsil etme çabası içinde olduklarını belirtti.

Aday listelerinin açıklanmasından sonra ilk açıklamayı Gazetemize yapan “Tire’nin kendi adayı, yerli adayı” olduğunu belirten Emin Sefa Kayacan, “kutlu yürüyüş”  ve “büyük sorumluluk “ olarak adlettiği adaylığı ile ilgili olarak önemli ifadelerde bulundu.


“BÜYÜK TÜRKİYE HEDEFİMİZDE İLERLEYECEĞİZ”
Gümüşpala Caddesi’nin Sefa ağabeyi, Emin Sefa Kayacan, aday olarak seçilmesi ve listede yer bulması ile ilgili olarak şunları söyledi; “Tire’nin ve Küçük Menderes Havzası’nın siyasette var olduğunu aday listesine alınarak gösterdik. Ömrünü bu kente ve bölgede geçiren ve hizmet veren yerel bir isim olarak aday gösterilmenin büyük önem taşıdığını biliyorum. 
Bayram tatili ile birlikte İl ve İlçe teşkilatlarımızın birlikte hazırladıkları seçim programı çerçevesinde çoğunlukla Tire ve çevresi olmak üzere yoğun bir şekilde heyecanlı ve azimli şekilde çalışmalarıma başlayacağım. Arkadaşlarımla birlikte gittiğim her yerde; ülkenin içinde bulunduğu kritik koşulları, üzerimizde oynanmak istenen oyunları, güven ve istikrarın değerini ve önemini, 13 yıllık süreçte kat edilen mesafelerin ve atılan olumlu adımların önemini halkımıza en iyi şekilde anlatacağız. 
Halkımız 7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan sonuçların ve yaratılan algı ve aldatmaca ortamlarının ülkemizin sahip olduğu güven ve istikrar ortamına vurduğu darbeyi daha iyi görme şansı oldu. Yeni ve büyük Türkiye hedefi ile yolumuza aynı kararlılıkla devam etmek için 1 Kasım’da önemli bir seçim yaşayacağız. Halkımızın ülkesinin ve çocuklarının geleceği için istikrar, güven ve refahtan yana tavır alıp oy kullanacağına inancımız tamdır.” 

“EMİN BEYİN DE GAYRETLERİ İLE SEÇMENE ULAŞACAĞIZ”
Tire’den adayların listelerde olmasının kendileri için başarı olduğunu ve önem arz ettiğini ifade eden AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, Kayacan’ın adaylığı ile ilgili olarak, “7 Haziran seçimlerinin üstünden yaklaşık 100 gün geçti. Yakında bir genel seçim daha yapılacak. Teşkilatımız Tire’nin ve bölgenin insanı olan, burada yaşayan bir ismi listeye koydurmuştur. Bunu başarırken verdiğimiz önemli bir çaba vardır. Tabi bu noktada Binali Yıldırım beyin ve Nükhet Hotar hanımefendinin de katkısı ve desteğini unutmamak lazım. Emin bey, sağ merkez siyasetin içinde gelen Tire’deki herkesin çok iyi bildiği, sevdiği bir isimdir. Bundan sonra onunda gayretleri ile mahalle ve köylerdeki seçmenlere ulaşıp kendimizi en iyi şekilde anlatacağız.” dedi.



Editör: Haber Merkezi