Tire Merkezde kahve konuşmalarını sürdüren Ak Parti Tire Belediye Başkan Adayı Çeltikcoğlu, hafta sonu Kuşbaz ve Bardak Pazarı Kahvelerinde halka hitap etti.


Dilek KART




Kahvelerdeki kalabalığa hitap eden Çeltikcoğlu, Tire Belediyesi’nin vatandaşın ihtiyaçlarına yönelik hizmet etmediğini kentin son 5 yılda çok fazla gerileyerek kent olma özelliğini kaybetme noktasına geldiğine dikkat çekerek, “Tire pek çok değerleri içinde barından doğal bir turizm kenti. Ancak bakımsız hale gelen kente son 5 yılda gelen turist sayısı neredeyse yok denecek kadar az. Kentimize yerli ve yabancı turisti yeniden kazandırmak için pek çok projemiz var. Öncelikle kent estetiğine önem verecek olan belediyemiz, Tirelilere ve Aydınoğlu Beyliği’nin başkenti olan Tiremize yakışır bir kent meydanını hayata geçireceğiz” dedi.



SUNİ ZARAR DİYE BİR ŞEY OLAMAZ
Tire Belediyesi’nin kenti iyi yönetmediğine ve diğer taraftan da belediye işletmelerinin zarar etmelerine de değinen Çeltikcoğlu, “Başkan Bey suni zarar diyor ancak ben burada suni zarar ya da gerçek zarar diye bir ayrıntı göremiyorum. Elimizde bulunan 2012 yılı faaliyet raporuna göre Toptepe Gazinosu’nun 985 bin lira civarında bir zarar yaptığı yazıyor. Başkan beyin yaptığı açıklama inandırıcı gelmiyor. Suni zarar diye bir şey olamaz. Bir belediye başkanının böyle bir ifade kullanması şık değil. Burada suni zarar gösteriliyorsa bu da vergi kaçakçılığı söz konusu demektir” dedi. Çeltikcoğlu daha sonra projelerini halka anlattı.


Editör: Haber Merkezi