Ak Parti Tire Gençlik Kolları, Ak Partili Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül’e “Hayırlı Olsun” ziyaretine gitti.

 

Ercan ÇELİK

 

Geçtiğimiz hafta İzmir İl Kongresi’nde Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından rozeti takılan ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden Ak Parti’ye geçen Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül’ü ziyaret için Tire’den Kiraz’a giden Tire Gençlik Kolları, Çemberli Efe’ye “Hayırlı Olsun” dedi.

Ak Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar’ın da katıldığı ziyarette Tire İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, İzmir İl gençlik Kolları Yönetimi, Tire Gençlik Kolları üyeleri yer aldı. Gençleri Belediye Başkanı Saliha Şengül’ün yanı sıra, Ak Parti Kiraz Gençlik Kolları Üyeleri ve Ak Parti Kiraz İlçe Başkanı Mehmet Emin Avşar ağırladı.

İl Başkanı Bilal Kırkpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi yaşamının anlatıldığı “Bir Liderin Doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan” isimli kitabı, Belediye Başkanı Saliha Şengül’e hediye etti ve kendisine “Hayırlı Olsun” dedi.

 

GENÇLER, SALİHA BAŞKANIN YANINDA

Ziyaretle ilgili olarak HaberTire Gazetesi’ne konuşan Ak Parti Tire Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, Kiraz’da son derece sıcak karşılandıklarını belirterek, “Partimize geçen Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül’ü tebrik ettik. Kendisi de sağolsun bizleri çok iyi ağırladı. Ak Partiye geçmesiyle hem Kiraz’a hem de Ak Parti’ye güç kazandırdı. Sayın başkan zaten Ak Parti kökenli bir siyasetçiydi. Babası daha önce 2 defa partimizden belediye başkan adayı olmuş, kıymetli bir isimdi. Saliha Başkan, İzmir’in en genç belediye başkanlarından birisi. Genç isimlerin başkanlık görevini bu şekilde başarıyla yerine getirdiklerini gördükçe, biz gençler de mutlu oluyoruz. Başarılarının devamını diliyor, gençler olarak her zaman kendisinin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.” Dedi.


Editör: Haber Merkezi