Ercan ÇELİK

Geçtiğimiz günlerde Tire Park AVM, Doruk İşletmecilik’te Ak Parti Tire Gençlik Kolları’nın düzenlediği kahvaltıya, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri ve çok sayıda genç katıldı. Geniş katılımlı kahvaltı etkinliğinde referandum yorgunluğunu atan gençler, il ve ilçe yöneticileriyle de istişare etme imkanı buldular.

Organizasyona ev sahipliği yapan Ak Parti Tire Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, yaptığı konuşmada “Kurucu liderimiz, cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, biz gençlere güveniyor. Her seçimde olduğu gibi referandum sürecinde de onların bu güvenlerini çok şükür boşa çıkarmadık. Gece gündüz demeden çalıştık. Bizler makam – mevki için çalışmıyoruz. Bizler, yüzyıllardır süregelen bu davanın, yılmaz neferleriyiz. Her zaman partimizin bize verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirdik ve bundan sonra bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Liderimiz de bunu bildiği için gençlerin önünü siyaseten daha da açtı ve gençlere olan güvenini tekrar gösterdi. Referandum sürecinde gece gündüz demeden çalışan tüm genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kahvaltı programına katılan herkese de teşekkür eden başarılı başkan Efdal Gül, bu etkinliklerle sık sık bir araya geleceklerini belirtti.

Editör: Haber Merkezi