Ercan ÇELİK

CHP’li Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ve Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar Tire’yi ziyaret ettiler. İzmir’de CHP’li olmayan belediyeleri, önümüzdeki dönem CHP belediyesi yapmak için yapılacak çalışmalar ve verilecek desteklerin görüşüldüğü ziyarete Beydağ İlçe Başkanı Şakir Başaran, Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetiner, Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyalı, Bergama İlçe Başkanı Ecevit Cambaz, Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın ve  Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç katıldı.

CHP’li heyet ilk olarak CHP Tire İlçe Binasını ziyaret ettiler. Burada Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ile görüşen CHP’li başkanlar, Şenoyar’ın ev sahipliğinde Terass Restoran’da akşam yemeğinde buluştular.

Pandemi sürecinde CHP örgütleri olarak olarak yapılan faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunululan yemekte olağan kurultayla ilgili gündem değerlendirmesi yapıldı, birlik beraberlik mesajı verildi.

Editör: Haber Merkezi