Yeni üye çalışmalarına ağırlık veren Tire İYİ Parti, 3 mahalle mahalle muhtarını partisine kaydetti. Dağdere Muhtarı Tuncay Yenilmez, Kocaaliler Muhtarı Cemil Karadişoğlu ve Musalar Muhtarı Ramazan Özer bugün parti binasında düzenlenen törenle İYİ Parti’ye katıldı. Düzenlenen rozet takma törenine

Tire Belediye Başkanı Atakan duran İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ülker, İlçe Başkanı Yüksel Şenyurt, Belediye Meclis Üyesi Gökhan Güngör ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Partiye yeni katılan muhtarların rozetlerini Belediye Başkanı Duran ile İl Başkan Yardımcısı Ülker taktı. Partiye yeni katılımlarla ilgili açıklama ise İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Gökhan Güngör’den geldi.
İYİ Parti olarak emin adımlarla yola devam edildiğini söyleyen Gökhan Güngör, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Belediye Başkanımız Sayın Salih Atakan ile uyum içerisinde ilçemizde başlatmış olduğumuz yeni üye kayıtlarımızı muhtarlarımızla güçlendiriyoruz.

İlçe kurucularından olduğum ve bununla onur duyduğum İYİ Parti ailemiz gün geçtikçe emin adımlarla ilerlemesi bizlere gurur veriyor. Davetimizi kırmayıp rozet törenimizde bizleri yalnız bırakmayan İl Başkan Yardımcımız Sayın Ali İhsan Ülker’e katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Demokrasimizin mihenk taşları muhtarlarımıza ailemize katıldıkları için teşekkür ediyor, bundan sonraki hizmetlerinde başarılar diliyorum. Ayrıca İYİ Parti Ailesi’nin İlçe Başkanı Sayın Yüksel Şenyurt ve yönetim kuruluna bu meşaleyi hakkınca taşıdıkları için saygılarımı sunuyorum. hep birlikte iktidara emin adımlarla yürüyoruz.”

Editör: Haber Merkezi