3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir basın açıklaması yayınlayan Tire Ülkü Ocakları, engelli vatandaşlarımızı mutlu etmemiz gerektiğini vurguladılar. 
Ercan ÇELİK

Tire Ülkü Ocağı’ndan yazılı olarak yapılan basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “3 Aralık Dünya Engelliler Günü, başta yaşadığımız çevre olmak üzere dünyanın her yerindeki engelli vatandaşlarımızın sıkıntı ve problemlerini, onların yaşadığı, bizim ise zaman zaman unuttuğumuz zorlukların hatırlandığı gün olarak toplumsal bilincimizi kuvvetlendiren etkinliklerle anılmaktadır.
Her insan birer engelli adayıdır ve bugün onların hatırlayamadığımız sıkıntıları yarın bizim problemimiz olabilir. Bu yüzden onlarla karılaştığımızda acıyarak bakmak yerine, küçük bir gülümsemeyle mutlu edebiliriz. 

Bizler herşeyden önce birer birey olarak yaşadığımız alanlarda engelli vatandaşlarımıza kolaylıklar sağlamak adına bireysel veya toplumsal olarak konunun bilincinde olmalıyız.

onları bir gün değil her gün hatırlamayı görev edinmiş ve onları refaha kavuşturmak adına elimizden geleni yapmış ve yapacak olmayı diliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi