Tire Ülkü Ocakları Başkanı Ali Koyu, görevi Cafer Tetik’e devretti

Haber: Dilek Ayvalı
Yaklaşık bir yıldır başkanlık görevini sürdüren Tire Ülkü Ocakları Başkanı Ali Koyu, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Bilgehan Ağbaba’nın talimatı ile görevden alınarak yerine Cafer Tetik atandı.
Tire Ülkü Ocakları merkezinde yapılan devir teslim törenine, Ülkü Ocakları İzmir Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Adem Akkaş, MHP Tire İlçe Başkanı Salih Atakan Duran ve MHP Tire İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve önceki ocak başkanı Burak Şenol ile ülkü ocaklarına mensup gençler katıldı.

Ali Koyu, “KIRGIN DEĞİLİM, ÇALIŞMALARA DESTEK OLACAĞIM”
Törende konuşan Ali Koyu, kimseye kırgın ve dargın olmadığını, görevi kendisinden il başkanının aldığını ve bundan sonra da öncesinde olduğu gibi her zaman çalışmalara katılacağını ve desteklerini sürdüreceğini kaydetti.
Ülkü Ocakları İzmir Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Âdem Akkaş, Tire’de önceki dönem başkanlık yapan Burak Şenol’un Tire Ülkü Ocaklarını yeniden canlandırdığını ifade ederek, “Burak Başkan ile güzel bir başlangıç yapılarak temel atıldı. Ali Başkan da bu temelin üzerine Tire’de güzel faaliyetlerde bulundu. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz onlardan razıyız Allah da razı olsun inşallah” diyerek Türk Bayrağına sarılı Kuran’ı Kerim’i Ali Koyu’dan alarak Cafer Tetik’e teslim etti. Böylece devir teslim gerçekleşmiş oldu.

BU BAYRAĞI GURURLA TAŞIYACAĞIM
Ülkü Ocakları Tire Başkanı Cafer Tetik yaptığı ilk konuşmada şunları kaydetti, “Benim için çok özel olan bu törene katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Bu davanın neferi olmaktan her zaman onur ve gurur duydum. Bu bir bayrak yarışıydı sıra bana gelmiş gururla taşıyacağım. Tire Ülkü Ocaklarını daha iyi yere getirmek için sizlerle birlikte canla başla çalışacağım” dedi.
Törende daha sonra eski başkan Ali Koyu’ya yaptığı hizmetlerden ve başkan yardımcısı Muzaffer Ergen’e de gençlerle yaptığı çalışmalardan dolayı birer plaket takdim edildi.



Editör: Haber Merkezi