Ercan ÇELİK

24 Haziran seçimlerinin ardından HaberTire Gazetesi’ne konuşan Saadet Partisi Tire İlçe Başkanı Mehmet Ekmen, “Seçim sonuçları bizlere şunu gösteriyor ki Saadet Partisi, Türkiye’de her zaman sigorta görevini görmektedir. Seçimde milletimiz tercihini kullandı. Sonuçların ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bu süreçte ülkemizin, imarı ve milletimizin refahı için inandığımız doğruları ve çözümleri anlattık. İzmir’de 2015 seçimlerine göre Saadet Partisi oylarında yaklaşık 2 buçuk kat oranında bir artış söz konusudur. Saadet Partisi’nin aldığı oydan ziyade gösterdiği etki ve aldığı tepki oy oranının kat kat üzerindedir.  Bizi dinleyen, bize inanan ve güvenen, bizlerden desteğini esirgemeyen herkese en kalbi duygularımızla teşekkür ederiz. Hak bildiğimiz yolda sevgi ve kardeşliği temel düstur kabul ederek çalışmaya devam inşallah.” Dedi.

“SAYGI DUYUYORUZ”

Milletin tercihine saygı duyduklarını vurgulayan Ekmen, “Bugün gördüğümüz neticeden çok daha iyisini beklerdik. Ama demokrasilerde milletin tercihi neyse ona saygı duyulur. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’yi tebrik ediyoruz. Demokraside tercihi millet yapar. Biz de bu tercihe saygı duyuyoruz.” Dedi.

“MİLLETE ULAŞMAYA GAYRET EDECEĞİZ”

Asla çalışmaktan vazgeçmeyeceklerini belirten Mehmet Ekmen, “Millete ulaşmaya gayret edeceğiz. Seçim sürecinde ülkenin sıkıntılarının nerelerden kaynaklandığını ve nasıl çözüleceğini anlattık. Bu ifadelerimiz bugün de geçerli. İktidarda bulunan arkadaşlar eğer bu ifadelere biraz bundan sonra kulak kabartırlar ve bunları dikkate alırlarsa hem kendilerinin hem de memleketin faydasına olur diye düşünüyoruz. Burada işimizi bırakıyor değiliz. Bundan sonra çalışmalarımıza inşallah daha büyük gayretle devam edeceğiz. Elbette bugün içinde bulunduğumuz şartlar bu milleti nasıl etkiliyor, neden böyle etkiliyor onu da dikkate alarak, yeni metodlar geliştirmeye ve millete ulaşmaya gayret edeceğiz. Tüm Tirelilere sevgi ve saygılarımızı sunuyor, herkese çok teşekkür ediyoruz.” Şekllinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi