Geçtiğimiz günlerde Yönetim Kurulu Toplantısında kararı alınan proje, havaların aniden soğuması ile birlikte hemen uygulamaya konuldu. Bugün sabah saatlerinde Tire MHP ilçe binasında toplanan yönetim Kurulu üyeleri, belirli guruplar halinde ilçe geneline dağılarak gördükleri sokak hayvanlarına yiyecek bıraktılar. Uygulamayı gören vatandaşlar MHP’li yöneticilere teşekkür ettiler.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire MHP İlçe Başkanı Arif Demirkan ;  “Biz bu faaliyeti zaten şartlar ne olursa olsun toplantı da kararını almıştık. Havalar aniden soğuyunca vakit kaybetmeden yönetim kurulum ile birlikte bugün Tire sokaklarında sevimli dostlarımızla bir araya gelerek onlara yiyecek verdik. Havaların soğuması ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile sevimli dostlarımız yiyecek bulmakta sıkıntı çekebilirler. Bizlerde Tire MHP olarak  onlara bu soğuk havalarda bir parçada olsa destek olmak istedik.

“ONLAR ALLAH’IN SESSİZ KULLARI”

“Vatandaşlarımızdan da rica ediyorum. Yemek artıklarınızı çöpe atmak yerine plastik bir yoğurt kabına koyarak bahçenize ya da sokağa bırakabilirsiniz. Özellikle soğuk havalarda aracımızı çalıştırmadan önce kaputa vurarak onları haberdar edebiliriz. Soğuk hava nedeni ile aracınıza sığınmış olabilirler. Bu vesile ile tüm Tireli hemşerilerimize mutlu bir pazar günü diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi