Kongreyle gerçekleştirilecek CHP Tire Gençlik Kolları Başkanlığı için Görkem Çolak’ın ardından Serkan Çiçek de adaylığını açıkladı.

Fatih ŞAŞMAZ – Tire İHA

Tire CHP Teşkilatında  kongre heyecanı devam ederken önümüzdeki Salı günü yapılacak olan kongre de iki aday yarışacak. Mevcut başkan Şenol Sardoğan ile Hakan Şeneoyar’ın  başkanlık için yarışacağı kongrede  312 delege sandık başına gidecek. Gençlik kollarında ise bir ilk olarak iki aday yarışacak. Görkem Çolak ve Serkan Çiçek’in yarışacağı Gençlik kolları Başkanlığında ise 170 üye oy kullanacak. Mevcut Gençlik Kolu Başkanı  Lütfi Yalvaç ise yaş sınırı nedeni ile görevini tamamlarken, bayrağı kazanan yeni arkadaşına devredecek.

 

SERKAN ÇİÇEK BENDE VARIM DEDİ

CHP Tire Gençlik Kollarında Görkem Çolak’ın adaylığını açıklamasının ardından CHP Gençlik Kolları ilçe Sekreteri  Serkan Çiçek de basın aracılığı ile adaylığını açıklayarak.Ülkenin gençlere ihtiyaç duyduğu bu dönemde bende Başkanlık için varım dedi. Adaylığı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Serkan Çiçek “partimizde uzun süredir bir nefer olarak geceli gündüzlü çalışıyorum.Partimizin ve ülkemizin genç nesillere ihtiyacı var. Ülkemizin geleceği biz genç nesillerin elinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda hedefinden şaşmadan ilerleyecektir. Biz de bu yolda  ne gerekiyorsa Gençlik adına yapmaya hazırız.Bu vesile ile 6 aralıkta yapılacak olan Seçimlerde bende adaylığımı açıklıyorum.Resmi açıklamamı ise 2 Aralık Çarşamba günü saat 13:00 de parti binasında açıklayacağım.Bu yarışın bir kazananı olacak o da CHP. Bu yarışın Demokratik bir şekilde geçmesini diliyor, ve arkadaşım Görkem Çolak’a da başarılar diliyorum.” Dedi.

CHP Tire ilçe Başkanı Şenol Sardoğan ise genç adaylarla ilgili olarak “Gençlerimiz hepsi bizim çocuklarımız. Gece gündüz ayrımı yapmadan bu yolda  koşuyorlar.her ikisini de öncelikle medeni cesaretlerinden ve bu sorumluluğu alacak olmalarından dolayı kutluyor ve başarılar diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi