İYİ Parti’de kongre heyecanı başladı. Mevcut Başkan Kadir Çetin’in adaylık açıklamasının ardından bir adaylık açıklaması da bugün geldi. İYİ Parti’nin Kurucu üyelerinden Emekli Polis Memuru Yüksel Şenyurt, bugün parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıkladı. Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda Şenyurt birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Parti içinde hiçbir zaman general olmayı arzulamadığını her zaman asker olduğunu söyleyen Şenyurt, kendisinin İYİ Parti’nin kuruluşunun temelindeki taşları döşeyen isimler arasında olduğunu belirtti. Bu güne kadar görev yapmış tüm İlçe Başkanlarına da teşekkür eden Şenyurt, 1 Mart’ta yapılacak olan kongrede partililerin desteğini istedi.

ALPER KASAP: “PARTİ İÇİ DEMOKRASİYE İNANIYORUZ”

Tire Belediyesi Meclis Üyesi ve Encümen Üyesi Ahmet Alper Kasap adaylık açıklamalarının ardından değerlendirmelerde bulundu. Bu güne kadar adaylığını açıklayan her iki isime de başarılar dileyen Alper Kasap, sözlerini şu cümlelerle sürdürdü;

Parti içi demokrasinin varlığını göstermek amacıyla daha önce mevcut İlçe Başkanımız Kadir Çetin’in adaylık açıklamasında olduğu gibi partimizin kurucu üyesi Yüksel Şenyurt’un da adaylık açıklamasında parti binamızdaki yerimizi aldık. Bizler demokrasinin varlığına inandığımız için buradayız. Şimdiye kadar iki başkan adayımız adaylıklarını resmi olarak duyurdu. Bundan sonra yeni adaylarımız çıkacak olursa yine buradaki yerimizi alacağız. Bu bir hizmet ve gönül yarışıdır. Bizler de bu hizmet ve gönül yarışında üstümüze düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Kongreden çıkan sonuç ne olursa olsun, kazananın partimiz ve şehrimiz olacağına olan inancım tamdır.

Editör: Haber Merkezi