Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı A. Fatih Okuroğlu sandığa 2 gün kala son turlarını Tire’de attı.

Ergün ÇELİK

Geçtiğimiz Salı günü MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları Neslihan Çelik ve Tahsin Işık ile tarihi Salı pazarını gezen Okuroğlu, dün de bir diğer Milletvekili adayı olan Mustafa Çintaş ile sanayi esnafını ziyaret etti. Girdiği her işyerinde ilgiyle karşılanan Okuroğlu sanayi esnafının sorunlarını yerinde dinledi. Küçük sanayi esnafının toplumda önemli bir yeri olduğunu belirten Okuroğlu sanayi sitesinde girilmedik işyeri, sıkılmadık el bırakmadı. Sanayi esnafı samimi sohbetlerin yaşandığı ziyaretten son derece memnun kaldı.

 

“MHP İKTİDARA GELİYOR” 

Sanayi ziyaretinin ardından ayağının tozuyla HaberTire Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan MHP İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Fatih Okuroğlu; “MHP iktidara geliyor” dedi. Okuroğlu açıklamalarında; “Ekonomide rekabet sağlanarak tekelci oluşumların önlenmesi, istihdam yaratılması, gelir dağılımındaki dengesizliklerin giderilmesi, yeni girişimcilerin ekonomiye kazandırılması, sosyal barışın korunması, bölgeler arası dengesizliklerin giderilmesi ve yerel potansiyelin harekete geçirilmesi amacıyla esnaf ve sanatkâr kesiminin faaliyetleri desteklenecektir.

Ekonominin ve toplumsal yapının temelini oluşturan esnaf ve sanatkâr kesimi güçlendirilerek faaliyetlerine dinamizm kazandırılacaktır. Esnaf kesiminin teknoloji kullanma düzeyi ve ürün kalitesi yükseltilecek, verimliliği artırılacak, bilgiye erişimleri kolaylaştırılacak, rehberlik ve danışmanlık hizmetleri etkinleştirilecek, ana ve yan sanayi ile bütünleşmeleri sağlanacak, elektronik ticaret imkânları geliştirilecek, işletmeler arası işbirliği mekanizmaları tesis edilecek, Ar-Ge faaliyetlerine destek verilecek, istihdam edilen işgücünün eğitim ve beceri düzeyi iyileştirilecek, tahsis edilen kaynaklar artırılacaktır. Meslek standartları geliştirilecek, esnafa ihtisas kimliği kazandırılacak

ve mensubiyet bilinci oluşturulacaktır. Bankacılık kesiminin reel sektöre mali kaynak yönünden sürekli destek verebilir hale getirilmesi sağlanacaktır” dedi.

“MİLLET HUZUR, GÜVEN VE GELECEK İSTİYOR”

Seçim süreci boyunca  kendi bölgesinde ayak basmadık yer bırakmayan Fatih Okuroğlu, yaptığı çalışmalarda Milletin huzur, güven ve gelecek istediğini söyledi. Milletin istediği huzur, güven ve geleceği Milliyetçi Hareket Partisi’nin sağlayacağını savunan Okuroğlu 1 Kasım seçimlerine saatler kala Tireli seçmenden partisine destek istedi. Tire’nin ve Küçük Menderes Havzası’nın sorunlarını yakından bildiğini ve bu sorunların giderilmesi için çeşitli projeler hazırladığını belirten Okuroğlu, herkesin ülkenin geleceği için oy vermesini istedi.

 

“SEN; BİLİRSİN TİRE”

‘Sen; Bilirsin Tire..’ sloganıyla yola çıkan Okuroğlu, seçim kampanyası boyunca bulduğu her fırsatta Tireli seçmenlerin en iyi kararı vereceğini söyledi. 1 Kasım seçimlerinin ülkenin geleceği adına büyük önem taşıdığını belirten Okuroğlu; “ 1 Kasım seçimleri Türkiye tarihinde gelmiş geçmiş en önemli seçimlerden biridir. Üllke üzerinde oynanan oyunları gören halkımızın, sandık başında cevap verme zamanı gelmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi emin adımlarla iktidara yürümektedir” dedi. 

Editör: Haber Merkezi