Geçtiğimiz hafta aday adaylığı dosyasını Ak Parti Tire İlçe Başkanı Selman İçelli’ye veren Yakuter, adaylık sürecini beklemeden seçim startını verdi. İlk olarak Salı pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşla sohbet eden  Yakuter, yerel seçimler için Tirelilerden destek istedi.

Gördüğü ilgi karşısında mutluluğu yüzünden okunan Yakuter vatandaşlara görevin kendisine verilmesi halinde Tire’yi hep birlikte yönetme sözü verdi.

Temaslarını sürdüren Yakuter, Tire’de Sanayi esnafı ile kahvaltı yaptı. Sanayide bir kahvehane de esnafla bir araya gelen Yakuter’e Ak Parti İlçe Başkanı Selman İçelli de eşlik etti. Esnafla burada kahvaltı yapıp çay içen Yakuter onların sorunlarını dinleyip not aldı.

Seçimleri kazanması halinde rutin olarak sürekli vatandaşın derdini dinleyeceğini söyleyen Yakuter “Tire’de  uzun yıllar bankacılık görevimi yürüttüm. Yıllarca Tireli halkımızla zaten içli dışlıyız. Uzun Yıllar Siyasette yaptım. Farklı Partiden Belediye Başkan adayı oldum. Tireli hemşerilerim zaten beni tanır. Oldukça sosyal, çevresi geniş, her çevreye hitap eden biriyim. Eğer bu görev bana tevdi edilirse, tüm enerjimle çalışarak, Tire Belediyesi’ne Ak Parti bayrağını dikeceğimize söz veriyorum. Sessiz kitlenin sesi olacağım, kimsesizlerin kimsesi olacağım.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi