Ercan ÇELİK

Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Başkanlığı’nda hareketlilik sürüyor. İlçe başkanlığı için adaylar tek tek açıklama yaparken, Ramazan Tekin de adaylığını açıkladı.

Adaylığıyla ilgili açıklama yapan Tekin, şu ifadelerde bulundu; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim var;biri Türkiye Cumhuriyeti,diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir”dediği kurucu iradenin saflarında yer almaktan onur ve gurur duyuyorum.

24 Aralıkta gerçekleştirilecek olan İlçe kongremizde CHP Tire İlçe Başkanlığına adayım.

Neden adayım; Ben ve arkadaşlarımın delege seçimleri öncesinde açıkladığımız manifestomuzun şu cümleleri ile açıklamak istiyorum. Tire tesadüflere terk edilemez. Maceralara sürüklenemez. Bu şehre sevdası olmayanların ellerine bırakılamaz Küçük olsun benim olsun değil, büyük olsun hepimizin olsun anlayışı ile çalışacağız. Bu partide sevgi, barış ,hoş görü egemen olacak. Bu partinin başarısı için her şeyi yapacağız, güçlü bir Tire için hep birlikte var gücümüzle çalışmak durumundayız. Bizler ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı bir dil kullanamayız. Bizler sevgi, hoşgörü ve barış dilini kullanacağız. Çünkü bizim yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Çünkü bizim yolumuz muasır medeniyet yoludur. Karanlığın en zifiri olduğu zaman aydınlığa çıkacağımız en yakın zamandır. İşte şu an da tam da bu noktadayız. Yerel seçimlerde kazanılan zaferi genel seçimlere taşıma görevimiz olduğunu unutmadan, CHP’nin iktidar yürüyüşünün genç, dinamik ve güçlü örgütlerle mümkün olacağı bilinciyle CHP çatısı altında her türlü kişisel hesaplaşmayı, kişisel çıkarlar peşinde koşmayı, kişisel yarınlar planlamayı şiddetle reddeden, Cumhuriyet değerlerine inanmış, CHP ilkelerini benimsemiş, yönü kardeşlikten yana olan, hedefi Ülkede CHP iktidarı olan bir anlayışı benimseyerek Tire’de büyük bir mutabakatı ve uzlaşmayı hep birlikte kuracağız.

Büyük emeklerle, mücadele azmiyle günlerini gecelerine katarak CHP sinin yarınlara güçlü girebilmesi adına çalışan eski ilçe başkanlarımızın 64 yıl sonra gelen ilçe Belediye Başkanlığı başarısını kişisel ihtirasları uğruna harcayanlara karşı, yine kişisel hesapları uğruna 2018 genel seçimlerinde partimizin ikinci parti olmasına zemin hazırlayanlara karşı,2023 genel seçimlerinde yeniden birinci parti olası,2024 yerel seçimlerinde Tire Belediye Başkanlığını alacak kadroları hep birlikte kuracağız.Geleceğe umutlanacağız. Hep birlikte başaracağız, birlikte yöneteceğiz.

Adamcılık yapanlar değil, ortaya siyaset koyarak partiyi yüceltmek için çabalayanlar kazansın diyor, hepinizi şahsım ve arkadaşlarım adına saygıyla selamlıyorum.”

Editör: Haber Merkezi