Ercan ÇELİK

Geçtiğimiz gün HaberTire Gazetesi’ne açıklama yapan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Yücel Özen, iktidara yüklenerek, yolun güzergahının değiştirilmesi önerisinde bulunmuştu. Bunun üzerine bugün Tire – Belevi yoluna giden Ak Parti Tire İlçe Başkan Yardımcısı Veysel Sağlam, burada sosyal medya üzerinden canlı yayın yapmış ve Yücel Özen’in sözlerine tepki göstererek, yolun söz verilen tarihte bitireleceğini söylemiş, yolun güzergahının değiştirilmesinin bazı kişilere rant sağlayacağını işaret etmişti.

Bu canlı yayının ardından sosyal medya üzerinden açıklama Veysel Sağlam’a cevaben bir açıklama yapan Yücel Özen, şu ifadelerde bulundu;

“KENDİNİZE VE PARTİNİZE SAKLAYIN”

“Söylediklerimi bir türlü anlamamaya çalışan, zahmet edip videolarla Tireli hemşehrilerimize beni anlatmaya çalışan, AKP Tire İlçe yöneticisi Veysel bey. Bir kez daha söyleyeyim; Kardeş, benim rant ve rantdan geçinen siyaset türü ile hiç bir bağım olmayacağını tüm tireli hemşehrilerim, hatta senin ilçe başkanın da iyi bilir. Rant sözcüğünün de AKP iktidarı ile Türk siyasetinde çok sık anıldığını da tüm Türkiye bilir. O nedenle, partimiz CHP ile yan yana hiç kullanılmayacak sözcükleri siz kendinize ve partinize saklayın.”

“BELEVİ YOLUNU HER GÜN KULLANIYORUM”

“Ben, Tireli Berber Şahap'ın oğluyum. Annem ve babam gibi Tire'de doğdum, büyüdüm. Tire'ye çakılan ve çakılacak her çivinin, hizmetin alkışçısıyım. Bu çiviyi kim çakarsa çaksın, hemşehrilerim ve kendim Allah razı olsun deriz... Çünki ben Tire'de yaşadım, yaşıyorum ve o Belevi yolunu her gün kullanıyorum.”

“BE-CE-RE-Mİ-YOR-SU-NUZ”

“Kardeş, konumuz şu değil mi; Referandumdan önce, Tire-Belevi yolu için ayın bakanın da katıldığı bir AKP temel atma töreni yapılmadı mı bu yol için.  Ne zaman? 215 gün önce. Güzelim Belevi Gölü’nün yarısı kayalarla kapatıldı sadece.  Şu an orada şantiye var mı? Yok. Yani bir yıla yakın zamandır be-ce-re-mi-yor-su-nuz.”

“KIRAÇ DAĞ ETEKLERİNDEN GEÇİRİN”

“Ne diyorum ben? Beceremiyorsanız, bari "acele kamulaştırma" yasası ile itirazı bile olmayan zeytin, şeftali gibi güzelim meyve ağaçlarını 10 TL bedelle kamulaştırıp, hem köylümüzü yoksullaştırıp, hem de binlerce ağaç keseceğinize otoban bağlantılı Tire organize ve Ödemiş yolunu kıraç dağ eteklerinden geçirerek yapın. Önerdiğim budur. Şuan kullanılan, geçmişte CHP iktidarında Alev Coşkun ve CHP İlçe Başkanımız rahmetli Nuri Petin'in çabalarıyla yapılan yol köylülerimizin kullanımında kalsın. Anladın mı kardeş?”

“ALLAH RAZI OLSUN DERİZ”

Sana tavsiyem; sen bu işler yerine uzmanı olduğunu iddia ettiğin, FETÖ terör örgütünün itirafçılarından, ihbarcılarından ve koyun koyuna yıllarca yattığınız FETÖ terör örgütünden teşkilatını temizle. Tire için hayır işlemiş olursun. Allah razı olsun kardeşten deriz.

Editör: Haber Merkezi