Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatih Okuroğlu, yaklaşan seçimler öncesi HaberTire Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundu.

Ergün ÇELİK

Yaklaşan genel seçimler öncesi çalışmalarını doludizgin sürdüren Fatih Okuroğlu, bulduğu her fırsatta halkın içine giriyor. Milliyetçi Hareket Partisi Tire yöneticileriyle birlikte hemen hergün çeşitli yerlerde ziyaretlerini sürdüren Okuroğlu, şimdiden bölge sorunlarının çözüm yollarını aramaya başladı. Yaptığı çalışmalar kapsamında açıklamalarda bulunan Okuroğlu, parolasının “Önce Tire, Sonra Küçük Menderes Havzası” olduğunu söyledi.

Okuroğlu, HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada;

"Siyasi partilerin bölgesel aday adaylarına listelerinde verdikleri sıra, partilerin o bölgeye verdikleri önemi gösterir. Milliyetçi Hareket Partisi, Emekli Öğretmen ve Esnaf olarak şahsıma altıncı sırayı vererek Tire’ye ve bölgemize vermiş olduğu değeri ortaya koymuştur. Aday adaylığı sürecim boyunca içimde hiçbir sıra kaygısı olmadan çalışmalara başladım. Hayatım boyunca ilk defa Milletvekili Aday Adaylığı müraacatında bulundum. Ben yerel bir adayım. Kendime göre partim beni en güzel yerde değerlendirmiştir” dedi.

Çok eski yıllardan bu yana Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül verdiğini söyleyen Okuroğlu, açıklamalarını; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin resmen üyesi olmadığım yıllarda, yani 1970’li yıllardan beri rahmetli Başbuğumuzun dokuz ışık düsturunu kendime şiar edindim. O zamanlardan beri hem gönüldaş olarak hem de fikirdaş olarak her zaman bu partide yer aldım. Öğretmenlik mesleğimden emekli olunca resmen Milliyetçi Hareket Partisi’nin üyesi oldum. Üyelik tarihimden bu yana da partimin kademelerinde çeşitli görevlerde bulundum. İnandığım bu davada her türlü hizmete hazırdım. Bugün de bu hizmete hazırım” şeklinde sürdürdü.

HaberTire Gazetesi’nin “Neden 7 Haziran seçimlerinde aday olmadınız?” sorusunu da yanıtlayan Okuroğlu; “ 7 Haziran seçimlerinde aday olmayı hiç düşünmedim. Ancak 7 Haziran sonrasında yaşanan terör olayları ve ekonomideki sıkıntılarla ilgili mücadelemi Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında sürdürmem gerektiğini gördüm.  Bu sebeplerin yanında Tiremizin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yükselen bir sesi olmadığını düşündüm. Bu sebeple Tire’yi ve Küçük Menderes Havzası’nı temsil etmek için bu yola çıktım” dedi.

 

TİRE HAKETTİĞİ HİZMETİ ALAMIYOR

Seçim çalışmalarına ilişkin birbirinden önemli açıklamalarda bulunan Okuroğlu, İktidar cephesini eleştirmeyi de ihmal etmedi. Geçtiğimiz son 13 yıl içinde Tire’nin ve Bölge’nin hak ettiği hizmeti alamadığını idda eden Okuroğlu; “İktidar Partisi tarafından bölgemiz için verilmiş olan bir çok sözün tutulmadığı ortadadır. Bunun en basit örneği Tire-Belevi Karayolu’dur. Bu yolun yapımıyla ilgili defalarca söz veren İktidar Partisi’nin Adayı Binali Yıldırım, kısa süre önce söz verip yapmadığı bu yoldan Tire’ye gelerek Tire halkına bu yolun yapılmasıyla ilgili yeniden söz vermiştir. Görünen o ki bu yolu yaptırmak Milliyetçi Hareket Partisi’ne nasip olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi vatandaşlara hiçbir zaman ‘Oy verirsen hizmet görürsün, oy vermezsen hizmet göremezsin’ zihniyetiyle yaklaşmayacaktır” dedi. 

Editör: Haber Merkezi