Cumhuriyet Halk Partisi’nin 36. Olağan Kurultayı’nda Genel Başkan Adayı olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, tüzük değişikliği için imza kampanyası başlattı. İnce’nin başlattığı imza kampanyasına CHP Tire Eski İlçe Başkanı Mustafa Güngör’den tam destek geldi. Güngör, kampanyanın henüz birinci gününde en az 200 parti üyesinin imzasını toplayarak büyük bir kitleyi tüzük değişikliğine ikna etti.

Toplamda 3 maddeden oluşan imza kampanyasında, Partinin Cumhurbaşkanı Adayının ve Milletvekili adaylarının partiye kayıtlı tüm üyelerinin katılımıyla hâkim gözetiminde yapılacak olan önseçim ile belirlenmesi ve üst üste iki Genel Seçimde partinin birinci parti olamaması halinde başarılı olamayan Genel Başkan’ın değişiminin önünün açılması hedefleniyor.

“MUHARREM İNCE’NİN YANINDA OLACAĞIM”

İmza kampanyası ile ilgili olarak Muharrem İnce ile görüşen Mustafa Güngör, hemen harekete geçti ve kampanyanın ilk gününde Tire’de 200 partilinin imzasını aldı. Konuyla ilgili HaberTire Gazetesi’ne konuşan Mustafa Güngör, birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Her zaman Muharrem İnce’nin yanında olacağının altını çizen Güngör, açıklamalarını şu cümlelerle sürdürdü;

“Ben daha önce yaptığımız konuşmalarda ifade ettiğim gibi Yalova Milletvekilimiz Sayın Muharrem İnce ile hareket etmeye devam edeceğim. Bunu hem de Cumhuriyet Halk Partisi’nde yapacağım. İmza kampanyamız ilk gününde büyük ilgi gördü. İmzalarımızı almaya devam ediyoruz. İmza verecek olan parti üyesi arkadaşlarımızı Fevzipaşa Caddesi’ndeki ofisimize davet ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi