Ercan ÇELİK

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Ebubekir Sıddık Korkmaz (öğretmen) ve Cumhur Bulut (nakliye şirket sahibi)Tire’ye geldi. MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak ve parti yönetim kurulu ile birlikte Tire’nin salı pazarını ve Gümüşpala esnafını ziyaret eden bölge milletvekili adayları yoğun ilgi ile karşılandı.

Esnafın Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan adaylar esnafların sorunlarını tek tek dinledi ve hasbihal etti. 

İftarını  Tire’de yaparak tüm gününü partilere ve Tire halkına ayıran adaylar akşam İse öğretmenevinde Tire Ülkü Ocakları Teşkilatı ve Milli Eğitim camiasıyla buluştu. Türk Eğitim Sen yönetim kurulunun ve sendikaya gönül vermiş öğretmenlerin talep ve isteklerini alan adayların birinin öğretmen olması sıcak ve samimi sohbetlerin gelişmesine sebep oldu.

Kısa bir konuşma yaparak kendilerini tanıtan milletvekili adayları , ülkenin bugünlerde yaşadığı süreci ve ülkenin düşürülmek istenilen durumu özetleyen konuşmasında Türk-islam Ülküsü sentezi ile Türk Milliyetçilerine büyük görevler düştüğünü belirtti. Devlet, Millet, Bayrak, Din uğruna ülkücülerin büyük bedeller ödediğine ve hala ödemekte olduğuna dikkat çeken adaylar, Bu uğurda Halis’ler, Fethi’ler ve Fırat’ları kaybettiklerine gerekirse kendi kanlarını da bu ülküde feda edebileceklerini belirttiler.

Editör: Haber Merkezi