MHP İzmir İl Başkanı Nejat Karataş önceki gün ilçe binasına gelerek bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Nejat Karataş, il yönetim kurulu üyeleri ve MHP İzmir milletvekili aday adayları Murat Taşer ve Selahattin Şahin ile birlikte MHP Tire İlçe Teşkilatını ziyaret ederek bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya MHP Tire İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

24 Ocak’taki ilçe kongresinde seçilen yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileyen Nejat Karataş geçmişte birçok kez Tire ilçe teşkilatının yeniden yapılanması ve daha aktif bir şekilde çalışması yönünde çalışma yaptıklarını ifade ederek, “Son ilçe kongresinde bu çalışmalarımızın bir sonucu olarak başarılı olacağına emin olduğumuz bir ilçe yönetimi seçildi. Son mahalli idareler seçimi göz önüne alınacak olursa MHP’nin Tire’de çok ciddi bir tabanı ve gücü bulunmaktadır. İşte yeni yönetimimiz ile birlikte bu potansiyelin üzerine çok şeyler ekleyerek Tire’de daha büyük başarıların altına imza atacağımıza inanıyorum. Partimizin Tire’deki potansiyeli mevcut durumdan çok daha büyük. Öyle ki iyi bir çalışma ile MHP’nin Tire’de seçim kaybetmesi, kazanmaktan çok daha zor bir ihtimal olarak görünüyor.  Son yerel seçimlerde Tire’de bu günkü gibi arzu ettiğimiz bir ortamı yakalayabilmiş olsaydık seçimleri zaten kazanırdık. Bundan hiç kuşkum yok. Bu doğrultuda yeni yönetimimiz partimize emeği geçen herkesi aynı çatı altında toplayacak ve tüm Tirelileri kucaklayacak çalışmaları başarıyla uygulayacaktır. Allah bu kutlu görev için kolları sıvayan tüm arkadaşlarımızın yolunu açık etsin” ifadelerini kullandı.

HEDEF MHP’NİN GÜCÜNÜ SANDIĞA YANSITMAK

Milliyetçi Hareket Partisi’nin İzmir genelinde tüm ilçe kongrelerini başarıyla tamamladığını hatırlatan Karataş, “Partimiz artık 15 Şubat’taki il kongresi ile İzmir’deki kongre sürecini tamamlamış olacak. 21 Mart’taki büyük kongremizden de birlik ve beraberlik içerisinde güçlenerek çıkıp yolumuza devam edeceğiz. MHP İzmir İl Teşkilatı ilçe kongrelerini tamamlayarak gücüne güç katmış ve diğer partilere demokrasi dersi vererek birlik ve beraberliğini bir kez daha tesis etmiştir. Bundan sonraki en büyük hedefimiz Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde İzmir genelindeki MHP gerçeğini güçlü bir şekilde sandığa yansıtmak olacaktır” şeklinde konuştu.

İZMİR’DE EN AZ 3+3 MİLLETVEKİLİ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin önümüzdeki günlerde genel seçimler için aday adayı patlaması ile karşı karşıya kalacağını söyleyen Karataş, “Her kesimden partimize büyük bir teveccüh var. İstiyoruz ki Küçük Menderes Havzası’ndan da birçok arkadaşımız aday adaylığı sürecine katılsın, bu bölgenin sesini ve potansiyelini ortaya koysunlar. Bu bölge İzmir için oldukça önemli. Bölgemizin siyasette güçlü bir şekilde temsil edilmesi için ben elimden geleni yapmaya hazırım. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 3+3 milletvekili çıkaracağına inanıyorum” dedi.

KAZANAN MHP OLACAK

Tire’ye yapılacak olan il kongresinde oy talep etmek amacıyla gelmediğini ve partinin vereceği her göreve her koşulda hazır olduğunu söyleyen Karataş, “Kazanan ve kaybedenin olmayacağı bir süreci daha hep birlikte yaşayacağız. Kazanan sadece ve sadece Milliyetçi Hareket Partililerin tamamı olacaktır. Kongremizden hangi sonuç çıkarsa çıksın. İzmir’deki gücümüze güç katacağımıza ve partimizin İzmir’de tarihi bir oy alacağına bütün kalbimle inanıyorum” şeklinde konuştu.

Nejat Karataş Tire Teşkilatı İzmir İl delegesi Ali Koçlar’ın bir sorusu üzerine de kongre salonunda ilçe teşkilatlarının adaylarla ilgili takındığı tavrın kendisi için hiç önemli olmadığını herkesin özgürce oyunu kullanacağını düşündüğünü ve hizmet yarışında partinin başarısı sürecinde kimin kimi desteklediğinin hiç önemli olmadığını söyledi. Karataş, ilçe ve il teşkilatı olarak beraber çalışma iradesini ortaya koyduktan sonra MHP’nin bundan sonraki süreçte Tire ve İzmir’de büyük başarılar sağlayacağına inandığını söyledi.


Editör: Haber Merkezi