Öğretmenevi bahçesinde Kaymakam Tanrıseven’in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşma samimi bir ortamda gerçekleşti. Muhtarlar ile tek tek ilgilenen Tanrıseven, yapılan çalışmaları değerlendirdi ve muhtarlara yaptıkları hizmetler için teşekkür etti.

TANRISEVEN: ‘‘BAYRAK YARIŞI DEVAM EDİYOR’’

Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, yaklaşan yerel seçimler nedeniyle görev süresi tamamlanacak olan muhtarlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Muhtarlar ile birlikte uyumlu bir çalışma süreci geçirdiklerini belirten Tanrıseven bu sürecin bir bayrak yarışı olduğunu kaydetti. 
Yaklaşan Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere de vurgu yapan Kaymakam Tanrıseven şöyle konuştu: ‘
‘Hepinize mahalleleriniz özelinde ilçemize yapmış olduğunuz değerli katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte de her durumda ilçemize değer katmaya devam edeceğinize yürekten inanıyorum. Hafta sonu yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin ilçemiz ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.”

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR
Görev süresi dolan muhtarlar da Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile uyumlu ve gayretli bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, verdiği destekten dolayı Tanrıseven’e teşekkür ettiler. 
 

Editör: Haber Merkezi