Ercan ÇELİK

Seçimlerin yaklaşması ile birlikte siyasi partiler de çalışmalara başladı. İYİ Parti Tire İlçe Başkanlığı, muhtarlar, oda başkanları ve partililer ile birlikte yemekli toplantıda bir araya geldi. Toptepe Aile Gazinosu’nda düzenlenen yemeğe İYİ Parti İzmir il yöneticileri de katıldı.

İYİ Parti’nin Tire’de seçim startını verdiği yönünde yorumlanan dayanışma yemeğinde katılım yoğun oldu.  İYİ Parti İzmir Siyasi İşler Başkanı Şakir Genç, İzmir Eğitim Politikaları Başkanı Halis Köse, İzmir Siyaset Akademisi Başkanı Fatih Erkut, Tire İlçe Başkanı Yüksel Şenyurt ve Yönetim Kurulu, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Oda Başkanları, Muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Yüksel Şenyurt, katılımcılara teşekkür ederek, İYİ Parti’nin hem ülke genelinde hem de Tire’de gün geçtikçe büyüdüğünü söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü. “Tire’de sizlerle bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verelim istedik. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Çiftçilerimiz mağdur ediliyor. Hayvancılık bitmiş durumda. İnşallah önümüzdeki hafta Genel Başkanımızla görüşmeye gideceğim tabi bu görüşmede sorunları da dile getireceğim. İnşallah İYİ parti olarak güzel projelerimiz hep birlikte daha güçlü olacağız.” Dedi. Başkan Şenyurt’un konuşmasının ardından kürsüye gelen İYİ Parti İzmir İl Sekreteri Hasan Yıldız Kürsüye gelerek bir selamla konuşması yaptı.

BAŞKAN DURAN, “TİRE İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ.”

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, toplantıya katılan davetlileri selamlayarak başladığı konuşmasında şunları söyledi. “Bu güzel akşamda bu davette bizleri buraya toplayan sayın ilçe başkanım şahsında, ilçe yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Sayın oda başkanlarım, Şehr-i Muazzam, Taht-ı Kadim güzel ilçemiz için gece gündüz demeden bu şehri daha güzel, insanların daha mutlu olduğu bir şehre dönüştürmek için birlikte mesai verdiğimiz birlikte omuz omuza çalıştığımız çok kıymetli mesai arkadaşlarım, değerli muhtarlarımız bu güzel geceye katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Yoğun bir mesai veriyoruz ve yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Hepimiz biliyoruz ki bu kadim topraklar, bu güzel şehir olması gereken yerlerden daha iyilerine layıktır ve gelecek nesillere daha güzel bir Tire bırakmamız bizim en önemli görevimizdir. Bu bilinçle başta muhtarlarımız ve oda başkanlarımız olmak üzere hep birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Tabii ihtiyaçlarımız çok ekonomik şartlarımız belli. Ama hiçbir zorluk bizi hedeflerimizden ve yapmak istediğimiz projelerden alıkoyamaz. Biz biliyoruz ki bu millet büyük bir millettir. Türk Milleti devlet kültürü olan kadim bir millettir ve bugüne kadar olageldiği üzere bütün zorlukları aşmasını bilmiştir. Şuanda içinde bulunduğumuz zorlukları da hep birlikte bizi biz yapan ortak değerlerle, ülkemizi Türk Milleti yapan ortak paydada buluşarak hep birlikte aşacağız. Bu güzel gece münasebeti ile katılımlılarınızdan ötürü hepinize tekrar teşekkür ediyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi