Ercan ÇELİK

25 Ekim 2017 yılında Meral Akşener tarafından kurularak Türk siyasi hayatında faaliyete başlayan İYİ Parti, 1. Kuruluş yıldönümünü kutluyor. Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Tire Kurucu İlçe Başkanı Atakan Duran, “25 Ekim 2017 tarihinde kurularak siyasi tarihimizde yerini alan İYİ Parti, 25 Ekim 2018 tarihinde 1. Kuruluş yıl dönümünü kutlamaktadır. Bu münasebetle tüm Tire halkına şahsım, İl ve İlçe Yönetim Kurullarımız ve tüm teşkilatlarımız adına en içten sevgi, saygı ve hürmetlerimizi sunarım.

İYİ Parti, tüm olumsuz koşullara ve imkansızlıklara rağmen, milletimizden aldığı güçle girdiği ilk seçimde %10 oy alarak parlamentoya 43 milletvekili sokmayı başarmıştır. Her türlü tehdit ve engellemeye rağmen, devletten bir kuruş para almadan yalnızca özveriyle çalışan partiye gönül verenlerin sayesinde bu başarıyı elde eden İYİ Parti, şimdi TBMM’ de milletimizin sesi olmayı, kendisine güvenip oy veren 5 milyon vatandaşımızın güvenini mahcup etmemeyi ayrıca milletimizin ve devletimizin yararına yapılacak çalışmalarla da daha çok vatandaşımızın desteğini kazanmayı kendine hedefleyerek faaliyetini sürdürecektir. Bu bağlamda Tire’de de halkımızın büyük teveccühünü kazandık. Partimize gönül veren herkese sonsuz teşekkürler.” Dedi.

Öte yandan yarın Cumhuriyet Meydanı’nda bırakılacak çelengin ardından, İYİ Parti Tire teşkilatı, İzmir İl Başkanlığında düzenlenecek ve Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek kutlama törenine katılacak.

Editör: Haber Merkezi