CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, HaberTire’ye konuştu. Sandık kurulu üyeliğinden parti üyelik durumuna kadar birçok konuya değinen Şenoyar, olası erken genel seçimlere hazır olduklarını belirtti. Yarın seçim varmışçasına çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlatan Şenoyar, yürütülen diğer çalışmalarla ilgili de çeşitli bilgiler verdi. Şenoyar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

SANDIK GÜVENLİĞİ

Seçimlerin akıbetinde sandık güvenliklerinin çok etkili olduğunu bildiğimizden dolayı çok önemli çalışmalar yaptık. Tabii ki seçim geldiğinde sandıklarda güvenebileceğimiz, görevden kaçmayacak ve asla sandığı tek etmeyecek insanlara ihtiyacımız vardı. Bunlarla ilgili olarak tüm çalışmalarımızı tamamladık. Tüm sandık kurulu üyelerimizin listesini İl Başkanlığımıza gönderdik.

ÜYE DURUMU

Tire’de 1934 üyemiz var. Kayıtlı olan tüm üyelerimizin üzerinde detaylı inceleme yaptık. Bu üyelerimizden faaliyetlerimize katılanlar ve katılmayanlar, bilgi mesajı alanlar almayanlar, İlçe dışında olanlar, vefat edenler gibi tüm taramalarını yaptık. Şu anda sağlıklı bir şekilde üye yapımızı net görebiliyoruz. Partimize sahip çıkmış, partimizin ilkelerine, bayrağına sahip çıkmış her Türk vatandaşı Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olmalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi’ni büyütmeliyiz.

Editör: Haber Merkezi