Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Örgüt’nün geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği ilçe kongresinde, mevcut Başkan Şenol Sardoğan 6 oyla seçimi rakibi olan Hakan Şenoyar’a kaybetmişti.

Ergün ÇELİK

Tire CHP’nin eski gençlik kolları başkanı ve ilçe sekreteri olan Şenoyar, yeni dönemde İlçe Başkanı seçilerek bir anlamda hayallerini gerçekleştirmiş oldu.

Tire CHP’nin yeni başkanı, dün mazbatasını aldı ve CHP İlçe Merkezi’nde görevinin başına geçti. CHP binasında yapılan devir teslim töreninde halef ile selef bir araya gelemedi. Şenol Sardoğan adına görevi teslim eden isim, eski yönetimde, ‘Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı’ görevinde bulunan Fehmi Yalçın oldu.

 

“PARTİMİZİN OYLARINI DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ”
Hakan Şenoyar ve yönetim listesinde yer alan isimlerin bulunduğu devir teslim töreninde oldukça heyecanlı olduğu gözlemlenen Hakan Şenoyar, kısa bir konuşma yaptı. Şenoyar konuşmasında, “CHP halkın partisidir. Bizler bu partinin birer mensubu olarak halkın hep içinde ve yanında olacağız. Bu partinin kuruluşunda, özünde, amaçları arasında halka ters bir şey yoktur. CHP’nin altı oku halk için vardır. Partimizi daha yüksek noktalara getirmek için çalışacağız. Bunu yaparken partimizin altı ok ilkesini de koruyacağız. Hiçbir şey imkansız değildir.” 
Editör: Haber Merkezi