Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2.Bölge Milletvekili Adayı Fatih Okuroğlu, seçim bölgesi çalışmalarına ilçe ziyaretleriyle devam ediyor.

Ergün ÇELİK

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler yavaş yavaş yaklaşılıyor. Milletvekili adayları da seçimlere sayılı günler kala ilçe ziyaretlerine ağırlık verdi. Milliyetçi Hareket Partisi’nden Tire’nin adayı Fatih Okuroğlu’da ilçe ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Okuroğlu seçim çalışmaları kapsamında önceki gün İzmir’in Kemalpaşa İlçesi’ni ziyaret etti.  Kemalpaşa halkı tarafından büyük ilgiyle karşılanan Tire’nin adayı Fatih Okuroğlu, esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşın sorunlarını dinledi. Kemalpaşa ziyareti sırasında pazar yerini de gezen Okuroğlu, pazarcı esnafıylada samimi ortamda sohbet etme imkanı buldu. Okuroğlu, Kemalpaşa halkından 1 Kasım seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istedi.

ÖDEMİŞ VE KİRAZ İLÇELERİNDE COŞKUYLA KARŞILANDI

Kemalpaşa ziyaretinin ardından Ödemiş ve Kiraz ilçelerine geçen Okuroğlu, bu ilçelerde de vatandaş tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Girdiği her ortamda seçmenine projelerinden bahseden Okuroğlu; “ 1 Kasım’da yapılacak olan seçimler diğerlerinden çok farklı. Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. Tüm vatandaşlarımızın 1 Kasım seçimlerinde ülkemizin geleceği için oy vermesi gerekiyor. Bizler halkımızın rahatı ve huzuru için var gücümüzle çalışacağız. Tireli biri aday olarak Küçük Menderes Havzası’nı yakından tanıyorum. Bölgemizin sorunlarını yerinde inceleyerek çözümler üreteceğiz. Millet bizlere vekalet verdiğinde biz milletin efendisi değil hizmetkarı olacağız. Telefonu 24 saat açık seçmenin her an ulaşabileceği bir vekil olacağım. Her fırsatta ilçemin ve bölgemin sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde dile getireceğim. Yeterince hizmet almadığını düşündüğüm Tiremize ve bölgemize hak ettiği hizmetin verilmesi için hiç durmadan çalışacağım” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi