Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatih Okuroğlu Tire’den iktidar ve muhalefet partilerine yüklendi

Ergün ÇELİK

Siyaset Arenası’nın kaynadığı şu günlerde Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge’nin Tireli milletvekili adayı Fatih Okuroğlu’ndan gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar geldi. Geçtiğimiz günlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Ödemiş’te yaptığı Tire-Belevi Duble Yolu açıklamasına göndermede bulunan Okuroğlu; “Biz gittiğimiz her yerde bu yolun çift gidiş-çift geliş duble yol olarak yapılmasıyla ilgili uyarılarda bulunduk.

AKP İktidarının 2011 genel seçimlerinde ve 2014 belediye başkanlığı seçimlerinde üstüste verdiği sözleri unutmadık unutturmadık. Bu yolun yapımını gündemde tutmak için bizler de üstümüze düşeni yaptık. Görüyoruz ki AKP Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu Ödemiş Mitingi’nde bu yolun 2016 yılında tamamlanacağı sözünü vermiştir. Böylelikle haklı eleştirilerimiz muhatabına ulaşmıştır. Ancak artık Tireli vatandaşlarımızın başta bu yol olmak üzere AKP İktidarı’nın vaadlerine karnı toktur. Kanayan yaramız Tire-Belevi Yolu’nun yapımı Allah’ın izni ve milletimizin takdiriyle MHP İktidarı’na nasip olacaktır.

 

AKP TİRE’Yİ YOK SAYIYOR

Bayındır üzerinden Ödemiş’e giderek miting yapan AKP iktidarına değerli hemşehrilerimiz Ödemiş’e 45 km, Bayındır’a ise 19 km mesafede,Tire adında evliyalar diyarı bir ilçenin olduğunu sandıkta gösterecektir. Sayın Başbakan’ın Tire’ye uğramaması, mitingini Ödemiş’te yapmış olması ve Tireli Aday’a listelerinde 11.sırada yer vermesi bizce AKP’nin Tire’den gelecek oya ihtiyaç duymadığını, Tire’yi yok saydığını ortaya koymaktadır. Maalesef AKP Tire ile ilgili olarak ” Bize oy vermedin, sana hizmet yok” anlayışını inatla sürdürmektedir. Bizler de Tireliler olarak ilçemize hak ettiği hizmeti vermeyen iktidara oy vermeyelim. Ülkenin güvenli geleceği için Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy verelim.

IŞİD NASIL NANKÖR OLDU?

Sayın Başbakan Şanlıurfa mitinginde terör örgütü IŞİD’i nankör olmakla suçlamıştır. Türk Dil Kurumu Sözlüğü’nde “NANKÖR” kelimesinin karşılığı “İYİLİKBİLMEZ” dir. AKP IŞİD’e ne iyilik yapmıştır da şimdi nankör olmakla suçlamaktadır? Terör örgütünün iyisi kötüsü olmaz. Tüm terör örgütleri Türkiyemiz için büyük tehdit unsurudur. Büyük Atatürk’ün ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ sözünü prensip edinmiş Türkiye Cumhuriyeti’nin adının terör örgütlerine destek veren ülkelerle anılması bizim için bir utanç kaynağıdır.  

 

Editör: Haber Merkezi