Ercan ÇELİK

Pazar Günü gerçekleştirilen AK Parti’nin 7. Olağan Kongresi’nde yeniden İlçe Başkanlığı’na seçilen Mert Falakalı yeni döneme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Falakalı, kongre öncesi ve sonrasında emekleri bulunan tüm partililere teşekkür etti. HaberTire Gazetesi’ne konuşan Falakalı, açıklamalarını şu cümlelerle sürdürdü;

“Geçtiğimiz Pazar Günü partimizin 7. Olağan Kongresini hep birlikte icra ettik. Delegelerimizin oy kullandığı bu kongrede 2 adaylı bir şekilde yarışmamızı gerçekleştirdik. Aile içinde, kendi aramızda tatlı bir rekabetle kongremizi en güzel şekilde yerine getirdik. Yapılan oylama sonucunda delegelerimizin büyük çoğunluğunun oyunu alarak, görev tarafıma ve yönetim kuruluma verilmiş oldu.

Bundan sonra çalışmalarımızda hep birlikte yönetim kurulumuzla ve tüm dava arkadaşlarımızla birlikte Cumhurbaşkanımız önderliğinde 2023 ve 2024 hedeflerine el ele gönül gönüle hep birlikte çalışarak ulaşacağız.

AK Parti hiçbir zaman küskünlerin partisi olmamıştır. Bizim burada hiçbir kardeşimize, hiçbir partilimize en ufak küskünlüğümüz dargınlığımız yoktur. Bundan sonra inanıyorum ki yine el birliğiyle hedeflerimize beraber ulaşacağız.

Bu konuda şahsıma destek olan kardeşlerime, abilerime ve ablalarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun”

Editör: Haber Merkezi