Büyük Birlik Partisi Tire İlçe Başkanı Erkan Etçi, seçim sonrası yaptığı açıklamada, Ak Parti’nin iktidara gelmesinden MHP’yi sorumlu tuttu.

Ercan ÇELİK

BBP Tire İlçe Başkanı Erkan Etçi’nin yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında özetle şu ifadeler yer aldı; “Öncelikle seçim sonuçlarının milletimize ülkemize Türk İslam alemine hayır getirmesine yüce Allahtan niyaz ederim.
Seçimlerde tek başına iktidar olarak çıkan adalet ve kalkınma partisini tebrik ederim.

bu seçimde AKP ye verilen destek istekli coşkulu arzulu güvenli bir destekten öte kaygılı istikrar arayan kaos istemeyen terör istemeyen ekonomide kriz istemeyen verilen bir destek olmuştur.
AKP yi bu seçimde yüzde 49’a taşıyan bir diğer sebep ise mecliste bulunan diğer muhalefet partilerinin birbirleri ile uzlaşamaması  olmuştur

En büyük pay sayın MHP li yöneticilerine aittir istedikleri emellerine ulaştılar AKP yi tek başına iktidar yaptılar  artık gitsinler adalet ve kalkınma partisine üye kayıtlarını yaptırsınlar.
Büyük birlik partisi 25 yıllık tertemiz mazisi ile Büyük Türk Milletinin gönlünde taht kurmuş bir siyasi partidir Türk Milletinin 2 nci partisidir. size verdiğimiz oylar boşa gider düşüncesi kafalardan silinseydi Bugün Büyük Birlik Partisi meclisteki yerine almış olurdu ve Yüce Türk Milleti nasıl muhalefet yapılır görürdü Büyük Birlik Partisi her zaman olduğu gibi yanlışın karşısında doğrunun yanında olmaya devam edecektir.
Tire ilçe teşkilatı olarak oylarımızı Tirede diğer siyasi partilere göre  en çok arttıran partiyiz yüzde 8,5 

Bize oy veren değerli tireli kardeşlerimize ve partimin değerli yönetim kurulundaki  arkadaşlarıma Millet vekili adayımız Sayın Sezai Özcan’a  üyelerimize  öz verili çalışmaların dan dolayı çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.”

Editör: Haber Merkezi