“SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR”

Cumhuriyet Halk Partisi Gençliği üyelerinin arasında Eski Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Remzi ŞENKİ, Bahadır Deniz ÖKSÜM ,Lütfü YALVAÇ ve Görkem ÇOLAK ,Eski Gençlik Kolları yöneticileri  Alper AKSEKİ, Hüseyin TAK, Ahmet  ŞENKİ, Orçun KURTÇA, Görkem ORUCAK, CHP’ye yeni katılan gençler, ve Halk -Lis grubu üyelerinin yer aldığı  isimler ile beraber bir ziyaret turu yaptılar. Yapılan ziyaretler sonunda ortak olarak 'Söz Konusu vatansa gerisi teferruattır ‘anlayışı vurgusu yapıldı.

Bölgemizin ve ilçemizin seçimlere olan ilgisi ve beklentisi, partilerin yapmiş oldugu çalişmalar , genel ve yerel siyaset hakkında  fikir alışverişinde  bulundular.

2.TURA KALINMASİ HALİNDE BİRLİKTE CALİŞMAYA HAZİRİZ

İlk ziyaret  olarak İYİ Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Salih Atakan Duran,İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Hayati Okuroğlu ve Partinin gençleri ile beraber İYİ Parti İlçe  Teşkilatinda Yapılan ziyarette yaklaşan 24 Haziran seçimlerinde birlik ve beraberlik konusu dikkat çekti. İYİ Parti Teşkilatı Cumhurbaşkanlığı seçiminde 2.tura kalınması durumunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve birlikte çalışmaktan gurur duyacaklarini belirttiler.

HEPİMİZ TİRE 'NİN BİR EVLADİYİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Tire Gençlerinin daha sonraki ziyareti ise Saadet Partisi Tire İlçe Başkanı Mehmet Ekmen olurken yönetim kurulu üyeleri ve Saadet Partisi gençleri ile bir araya geldiler. Yapılan ziyarette Milli İttifak’ın bir arada birlik ve beraberlik doğrultusunda yardımlaşmanın da olacağı dile getirildi.Tire 'de birlikte siyasette yan yana olmanın heyecani ile Cumhurbaşkanligi seçimleri sonrası bu birlik ve beraberliğin yerel siyasete de yansımaları olacağı konusunda görüş bildirdiler.

HASAN SARP’A TAZİYEDE BULUNDULAR

Cumhuriyet Halk Partisi Gençleri son olarak ise Demokrat Parti Tire İlçe Başkanı Hasan Sarp ve yönetimi oldu.Tire ‘nin Demokrat Kimliği Millet İttifakina güç katacaktir .Seçim sonuçlari Milletimize ve ülkemize Hayirli olmasi temennileri ile son buldu.Geçtiğimiz gün hakkı rahmetine kavuşan kayınpederi içinde taziyide bulundular.

Editör: Haber Merkezi