Seçim çalışmalarını büyük bir özveri ve fedakarlıkla ilerleme süreci yasayan gençler birçok CHP gönül vermiş ve Muharrem İnce destekçisi gençler ile birlikte sayıları gün giderek artıyor. Köy seçim çalışmalarını miting havasında düzenleyen gençler gittikleri her köy de büyük takdir topluyor.

Yıllardır hep aynı siyasetçileri misafir eden köylüler, konvoy eşliğinde köye giriş yapan gençleri görünce alkışlar eşliğinde karşılayıp bağrına basıyor. Büyük bir umut ve ilgiyle Muharrem İnce’nin coşkusunu ve heyecanını, CHP 'nin özellikle Tarım, Hayvancılık ve Kalkınma politikalarını köylülerle paylaşan gençler çok iyi bir ilerleme kaydediyor.

KEK DAĞITTILAR

Geçtiğimiz Günlerde Kahrat Köyü’ne kalabalık bir ekiple birlikte çıkarma yapan CHP’li gençler köy meydanında halka seslendi. Köy kahvesinde bulunan vatandaşlar ile siyaset konuşan gençler çözüm üretmek için bir çok köylü vatandaşın sorunlarını dinledi. Genel ve yerel bazlı sorunları çözmek için gerekli notlar aldılar.

Köy kahvelerinde bulunan vatandaşlara kek dağıtıp aynı zamanda ülke gündemini yerel anlamda farkındalık kazandırdılar.

Konu ile ilgili  ortak bir açıklama yapan Eski Gençlik Kolları Başkanları ,Görkem Çolak, Bahadır Deniz Öksüm, Lütfü Yalvaç ve  Mehmet Remzi Şenki, “Çalışıyoruz. Tartışmıyoruz. Susmuyoruz. Başaracağız.” Dediler. .

Editör: Haber Merkezi