CHP Tire Gençlik Kolları Başkanlığı için yapılan kongreden Görkem Çolak, 31 oyla başkan olarak çıktı.

 

Ercan ÇELİK

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Kongresinin ardından geçtiğimiz Pazar günü de Gençlik Kolları Kongresi yapıldı. Görkem Çolak, Serkan Çiçek ve Mehmet Atmaca’nın başkanlık için yarıştığı kongre süreci son derece centilemence ve demokratik şekilde geçti.

Saat 12:30 da CHP Tire İlçe Binası’nda açılan divanın başkanlığını eski gençlik kolları başkanlarından Mehmet Remzi Şenki yaptı. Kongreye İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, mevcut gençlik kolları başkanı Lütfü Yalvaç ve çok sayıda partili katıldı.

Adayların konuşmalarıyla başlayan kongrede ilk konuşmayı, adaylığını ilk açıklayan isim olan Görkem Çolak yaptı. Adaylığını açıklarken de heyecanlı olduğunu dile getiren Çolak, heyecanının hala devam ettiğini ve hiç bitmeyeceğini belirtti. Karşıyaka’da gençlik kollarının 1.500 üyesi varken üçüncü adayı çıkaramadıklarını söyleyen Görkem Çolak, “ne mutlu bize ki 180 üyemizle 3 aday çıkardık” dedi.

Diğer adaylardan Mehmet Atmaca, kendisinin bir köylü çocuğu olduğunu ve köylüyü daha iyi anlayıp anlatabileceğini dile getirdi. Serkan  Çiçek ise seçim zamanında yıpratılmaya çalışıldığını, Çiçek soyismi yüzünden bazı çevrelerin üstüne geldiğini fakat hiçbirine aldırmadığını, CHP için çalışacağını dile getirdi.

Saat 13:00’te oylamaya geçildi. Toplam 81 delegenin oy kullandığı seçimde saat 16:00’da sandık sayılmaya başladı. Oylama sonucu Görkem Çolak 31, Mehmet Atmaca 26, Serkan Çiçek ise  23 oy aldılar. Sandıktan 1 adet de boş oy çıktı. Seçim sonucunun açıklanmasının ardından 3 aday da son derece centilmence birbirlerini kutlayarak, el ele fotoğraf verdiler.

 

GÖRKEM ÇOLAK KİMDİR?

1991 yılında İstanbul Eminönü’nde dünyaya gelen Görkem Çolak, ilk ve ortaöğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi bölümünü kazandı. 2009 yılında yüksek öğrenimi için Tire’ye yerleşen Çolak, bölümünü bitirdikten sonra da Tire’de yaşamaya devam etti. Şu anda açık öğretim fakültesinde İşletme okuyor. Aynı zamanda Tire Yorum Gazetesi’nde de sorumlu müdür olarak çalışıyor.

 

CHP GENÇLİK KOLLARI’NDA YENİ YÖNETİM

Asil Yönetim Kurulu Üyeleri

Alper Akseki

Cevat Eren Arslan

Gamze Cengiz

Gökhan Çetin

Mustafa Dal

Tahsin Demirkan

Devran Koçhan

Mavuş Burçak Özçelik

Begüm Gizem Durna

Rıza Şengün

 

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri

Hüseyin Cihan

Cihan Yörük

Mestan Çalışır

Mehmet Çetin

Zeren Birsen Köylü

Ferhat Erçoban

Emir Ali Kala

Hasan Badak

Mehmet Çolakoğlu

 

İl Delegeleri

Görkem Çolak

Süleyman Güngör

Orçun Kurtça

Görkem Orucak

Ahmet Şenki



Editör: Haber Merkezi