Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ve yeni yönetim kurulu Tire’deki protokol ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Ergün ÇELİK

Geçtiğimiz günlerde CHP’nin yeni dönem İlçe Başkanlığı’na seçilen Hakan Şenoyar, yeni yönetim kuruluyla birlikte protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlere Tire Kaymakamlık Makamı’ndan başlayan Şenoyar ve ekibi, Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer’i makamında ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Şenoyar, yeni yönetim kurulu’nu Kaymakam Demirezer’e tanıttı. Karşılıklı içilen çayların ardından Kaymakamlık ziyareti sona erdi.



EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Kayamakamlık ziyaretinin ardından Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Heyeti burada İlçe Eminyet Müdürü Fatih Kiremitçi tarafından karşılandı.  Kiremitçi’nin makamında gerçekleşen ziyarette yeni yönetim kurulu üyeleriyle Kiremitçi tanışma imkanı buldu. İlçenin asayişinden güvenliğine, etkinliklerden trafik sorununa kadar bir çok konunun masaya yatırıldığı ziyarette karşılıklı fikir alışverişleri yapıldı.



BAŞKAN ÇİÇEK: “KOORDİNASYONU SAĞLAMALIYIZ”

Protokol ziyaretlerinin üçüncü sırasında Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek vardır. Yeni CHP yönetimini makamında ağırlayan Tayfur Çiçek, Hakan Şenoyar’a görevinde başarılar diledi. Belediye ile aradaki koordinasyonun iyi sağlanması gerektiğini belirten Çiçek, karşılıklı desteklerin sürdürülmesi gerektiğini söyledi. İlçe Başkanı Hakan Şenoyar da Cumhuriyet Halk Partisi olarak Tire Belediyesi’ne tam destek vereceklerini vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni yönetimi daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Protokol ziyaretlerinin önümüzdeki haftalara kadar devam edeceği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi