Ercan ÇELİK

Dün CNN Türk’te ve pek çok ulusal gazetenin internet sitelerinde yer alan haberlerde, İzmir’de Tire, Torbalı ve Kiraz’ın CHP tarafından İYİ Parti’ye teklif edildiği ortaya atılmıştı. Tire CHP camiasında büyük tepki alan bu haberler üzerine Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Başkanlığı da bir açıklama yayınladı. Yayınlanan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Son günlerde basında Tire' nin İyi partiye bırakılacağı yönündeki haberlerin aslı astarı yoktur. İttifak görüşmeleri kapsamında tek adam rejimine karşı ortak hareket etme adına çalışmalar yürütülmektedir. Bu ortamda ilçemizde tartışma ortamının yaratılması hiç kimseye fayda sağlamayacaktır. Tire ilçe örgütü olarak doğru aday ile Tire de seçimi kazanacağımızdan en ufak bir şüphemiz yoktur. Halkımızın bize olan sevgisi ve talebi bize bu gücü vermektedir.

          Rozetini gururla taşıyacak  ama tüm halkı kucaklayarak gerçek sosyal belediyeciliği İlçemizde uygulayacak bir aday ile halkımızın görüşleri ve talepleri dikkate alınarak, köylüsü, kentlisi, işçisi, memuru, esnafı, çiftçisi, sanayicisi ile birlikte belediyemizi yöneteceğiz.

        Biz, Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Yönetimi ve örgütü olarak, kutuplaştıran değil kucaklayan olacağız. Önceliğimiz TİRE, öceliğimiz yaşlısı ile genci ile kadını ve erkeği ile  herkesin kendini özgürce ifade edebileceği yaşanılır bir kent.”

Editör: Haber Merkezi