AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Tire’de 19. Kez düzenlenen Geleneksel Deve Güreşi Festivali’ne katıldı.

İzmir Milletvekili Bekle’ye AK Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Selman İçelli, AK Parti Tire Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Maltepe ve İsmail Tapkın, yönetim kurulu üyeleri ile TİROMDER Başkanı Hasan Hüseyin Karabacak eşlik etti.

Deve güreşinin festivallerinin geleneksel hale gelmesi ile halkın bir arada huzur ortamında eğlendiği etkinliklerin oluşturulduğunu ifade ederek, etkinliği kıymetli bulduğunu söyledi.

Milletvekili Cemal Bekle ile Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı İçelli, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ile bir süre sohbet etti. Milletvekili Cemal Bekle Deve Güreşi Festivalinin ardından Tire’deki Roman Mahallesini ziyaret ederek burada TİROMDER tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

İÇELLİ’YE DESTEK İSTEDİ

Bekle buradaki konuşmasında, “Tire’ye ikinci kez geliyorum. Tire’nin benim için ayrı bir yeri var. Tire, kültürü ve tarihi ile İzmir’in önemli ilçelerinden biridir. Ancak Tire’nin hakettiği gelişmişlikte olmadığını görmek bizleri üzüyor. İnşallah yerel yönetimlerin AK Parti’ye geçmesi ile Tire, tarihte olduğu gibi hak ettiği yerde ve bölgenin parlayan yıldızı olacak. Bu konuda hepinizden Tire Belediye Başkan Adayımız Selman İçelli’ye destek olmanızı istiyorum” dedi.

VEKİLİMİZ HER DAİM YANIMIZDA

Tire Romanları Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Karabacak, “Sayın Milletvekilimiz Cemal Bekle ile yıllara dayanan dostluğumuz gün geçtikçe daha da perçinleniyor. Vekilimiz, İzmir 1. Bölge milletvekili olmasına rağmen her daim yanımızda. Tire’ye 2. Kez geliyor. Zaten kendisi 24 Haziran seçim çalışmalarında ilçemize geldiğinde de böyle ifade ederek, beni 2. Bölgeye art 1 olarak ekleyin demişti. Tıpkı dediği gibi de oluyor. Vekilimiz mahallemizin sorunlarını dinledi ve çözümleri noktasında gerekli temasları yapacağını ifade etti” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi