Dilek AYVALI - TİRE AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Ak Parti Genel Başkanı olduğu günü tarihi bir gün olarak nitelendiren Tire Ak Parti ailesi adına Ak Parti Tire İlçe Başkanı olarak konuşan Çeltikcoğlu, “16 Nisan’da yapılan halk oylaması sonucu Genel Merkez MKYK’nın aldığı karar ile 3. Olağanüstü kongremizi yaptık ve AK Parti’de yeniden Recep Tayyip Erdoğan dönemi bu kongre ile başlamış oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bin 370 delegenin imzasıyla Ak Parti Genel Başkanlığı'na aday gösterildi ve 998 gün sonra bin 414 oyla yeniden AK Parti Genel Başkanı oldu. Mutlu ve gururluyuz. Tire İlçe Yönetimi olarak kongreye katılım sağladık. Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarımız başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ile kongrenin yapılacağı Ankara Arena Spor Salonu’na sabahın erken saatlerinde ulaştık. Partililer yurdun dört bir yanından gelerek salonu doldurdu. Kalabalık salon dışına taştı. İçeride de dışarıda da çok güzel bir atmosfer vardı” dedi.


BÖLGEMİZİN MİLLETVEKİLLERİ MKYK’DE
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden Ak Parti Genel Başkanı olduğu kongrede partinin genel merkez organlarının da yeniden seçildiğini ifade eden Başkan Çeltikcoğlu, “İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ MKYK Üyesi seçilirken yine İzmir Milletvekilimiz Atilla Kaya da yedek MKYK üyesi oldu. Ak Parti İzmir Milletvekilimiz Kerem Ali Sürekli de merkez disiplin kuruluna seçildi” dedi.


AK Parti’nin ilk kuruluşunda hissedilen heyecanlı ve olumlu havanın daha güçlü bir şekilde hissedildiğini vurgulayan Başkan Mehmet Çeltikcoğlu, “O olumlu hava yeniden yaşandı. 2023 ve 2053 hedeflerimize ulaşmak için partimizin yol haritasının da belirlendiği bu kongrede 2019 seçimlerinin de startı verilmiş oldu. AK Parti Tire Teşkilatı olarak bu Pazar seçim varmış gibi tüm enerjimizle seçimlere her zaman hazır olduğumuzu yinelemek istiyorum. 'Yeni Atılım Dönemi' olarak nitelendirilen yeni dönemde demokrasi, reform değişim, özgürlük, gelişme ve refah başlıkları altında ne yapmamız gerekiyorsa fazlasını yapacağımızın sözünü vermek istiyorum” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi