Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek geçtiğimiz akşam Kesikbaş mevkiinde vatandaşlara seslendi. Meydanı dolduran yüzlerce Tirelinin coşkusu oldukça yüksekti.

 

Ercan ÇELİK

 
HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA


CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli'nin de katıldığı program çoşkulu bir şekilde geçti. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in alana gelmesiyle bir kat daha artan çoşkunun ardından Başkan Çiçek ve kurmayları sahneye çıkarak Tirelileri selamladı. Bayındırlık Eski Bakanı Halil Çulhaoğlu gecede kısa bir konuşma yaparak “İzmir'de Aziz Kocaoğlu'nun yanına Çeltikcoğlu değil, Çağlı değil, Yakuter değil, Sarp değil Tayfur Çiçek yakışır!” dedi.

 



“PROJE KAVRAMINI BİLMİYORLAR”

Çulhaoğlu’nun ardından kürsüye gelen CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli Tire'de CHP'nin açık farkla kazanacağının altını çizerek Tireli seçmenden destek istedi. Rahmi Aşkın Türeli'nin ardından tezahüratlar eşliğinde  kürsüye gelen Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek vatandaşlara projelerini anlattı. “Bunlar daha proje kavramını bilmiyor.” diyen Başkan Çiçek “Ben sadece size bu bölgede bir sürü proje sayayım.” dedi.

 



“BİNALİ BEY TİRE’YE NEDEN GELMİYOR?”

Genelevi bu bölgeden kaldırdıklarının altını çizen Başkan Çiçek sözlerini şöyle sürdürdü. "Sinekli Kuyu mevkii Kesikbaş Balım Sultan yolu buralar ne oldu haberiniz yok değil mi? Bu patika yollardan şimdi iki tır beraber geçiyor. Duble yol dediler ne oldu? Buraya Binali bey geldi bando ile karşıladık dosyayı eline verdik. O dönemde Ulaştırma Bakanı idi tamam dedi yapmadı daha sonra EBSO'da yine karşılaştık bir dosya daha verdik yine yok.Sen Bakan iken bu yolu yapamadın şimdi mi yapacaksın? Bin Ali Bey Hürriyet Ege Gazetesi’ne demeç vermiş. Bakın ne diyor. Ödemiş'e Küçük Menderes Üniversitesi kuracakmış. Şimdi Binali Bey'in Tireye neden gelmediğini anladınız mı? Çünkü o da Tire'nin kazanacağına inanmıyor. Buradan Çelktikcoğlu’na sesleniyorum ‘Size şimdiden geçmiş olsun’ Allah’ın izni ile hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Biz onlardan tek bir şey istiyoruz. Gölge etmesinler.”









HABER VİDEOSU:


Editör: Haber Merkezi