Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Bayram Demirel, 30 Mart yerel seçimlerinde MHP’nin verdiği mücadeleyi ve aldığı sonucu değerlendirdi.


Ergün ÇELİK



Tire’de geçtiğimiz seçimin en favori partileri arasında olan MHP’nin İlçe Başkanı Bayram Demirel, seçimin ardından HaberTire Gazetesi’ne konuştu. Seçim dönemini değerlendiren Demirel, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ 30 Mart 2014 Seçimleri hayırlısı ile ilçemizde kazasız belasız geçmiştir. Adayların barış içerisinde yaptıkları bu siyasi yarışta Milliyetçi Hareket Partisi olarak başarılı bir çalışma ile oylarımızı geçen dönemlere nazaran kat kat fazlalaştırmış bulunmaktayız. Her ne kadar belediye başkanlığını alamasak da diğer adayları zorlayan zorlu bir mücadelede başarının altına imza atmış bulunmaktayız. Bundan sonraki dönemi boşa geçirmeyerek insanımızın teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Bu yarışta sandıktan seçilerek çıkan tüm Tire insanını kutluyoruz. Rozetlerini yakalarından çıkartarak şehrimizin ve insanımızın tümüne el uzatacaklarını inanıyoruz. Bizim Teşkilatımızdan da Tire Belediye Meclisi ve İzmir Belediye Meclisi’ne seçilen arkadaşlarımızın güzel Tiremiz için muazzam bir şekilde çalışacaklarına eminiz.”



“ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN”
Seçim sürecinde partiye ve çalışmalara emeği geçen teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Demirel, “Allah tüm Tire insanından razı olsun bizlere teveccüh göstermişlerdir. Milliyetçi Hareket Partisi Sandık görevlileri, Parti teşkilatı, Ülkü ocakları teşkilatı, Kadın kolları teşkilatı ve bize gönülden bağlı tüm isimsiz kahramanlardan da Allah razı ve hoşnut olsun, emekleri hiçbir şekilde ödenemez. Bir yarışı bitirdik ama hiçbir şekilde bu yarış son yarış değildir. Önümüzde Cumhur Başkanlığı yarışı ve 2015 Genel Seçimleri var. Rehavete kapılmadık, durmayacağız yarışa kaldığımız yerden hızla devam edeceğiz. Ülkemizin geleceği için Milliyetçi hareketin iktidarı şarttır. Bu bilinç içerisinde çalışmalarımız devam edecektir.Tekrar etmekte fayda görüyoruz ki "Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletinin seçim tercihine saygı duymaktadır. Sonuçlar derinlemesine analiz edilecektir. Milliyetçi Hareket Partisi önemli sayılabilecek bir başarıya imza atmıştır. Bu bizim açımızdan bir gelişme ve ümitvar bir tablodur. Önümüzdeki dönemde siyasete daha fazla saygı ve uzlaşma hakim olmalıdır. Ne mutlu Türküm diyene!” dedi.

Editör: Haber Merkezi