Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle geçtiğimiz günlerde Tire Devlet Hastanesi’nde başarılı bir operasyon geçiren ve sonrasında taburcu edilerek evinde dinlenmeye çekilen Tire siyasetinin önemli simalarından CHP’li Mustafa Güngör’e ‘geçmiş olsun’ ziyaretleri sürüyor. 

Tire ve İzmir Büyükşehir belediyelerinde meclis üyesi olan CHP’de geçtiğimi dönemlerde Tire İlçe Başkanlığı da yapmış olan Güngör’ü dün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu evinde ziyaret etti. Güngör, Başkan Kocaoğlu’nun bu büyük jesti karşısında çok duygulandığını belirterek kendisine teşekkür etti.

 Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Kocaoğlu kısaca şunları söyledi: “Mustafa Güngör arkadaşımla yaklaşık 30 yıllık bir dostluğumuz var. Kendisinin ameliyat olduğunu öğrendim. Önce telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim ve sonrasında gelip bir ziyaret etme kararı aldım. Otuz yıllık dostumuzu bir de gözümüzle görelim, nasılmış öğrenelim dedik. Kendisine çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Umarım biran önce iyileşir ve işinin başına geçer.”


Editör: Haber Merkezi