Adım adım iktidara koşan Millet İttifakı, Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi partili seçmenler 'Birleşe Birleşe Kazanacağız 'sloganlari ile İzmir Marşıni söylediler.

Ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'na geçildi. Küçük bir kız çocuğu İstiklal Marşı'ni okumak istedi. Mikrofonu eline alan küçük kız kalabalık ile Birlikte İstiklal Marşı'nı okudu.

KARŞINIZA DÖRT FARKLI PARTİDEN ADAY OLUP ÇIKMAYACAĞIM

Mitingte konuşan Atakan Duran, “Bizler gelecek seçimler için çalışan bir Belediye başkanı olmayacağız. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Tire bırakmak en büyük hayalimiz. Ülkenin bu kötü gidişine vereceğimiz mesajları ve  önemli adımları bugünlerde atıyoruz. Bu yanlış düzene dur demek için, çiftçinin, köylünün, fakirin, işçinin halinden anlamayanlara bir cevap vermek için buradayız.

Ben Tire sevdalısı ve halkın içinden olan bir kardeşiniz olarak, her dönem farklı ,farklı partilerden aday olup karşınıza çıkmayacağım.Bu görevi layıkıyla yerine getireceğim.Bu belediye babamızın yeri değil ki ölünceye kadar kalalım,her partiden aday olmaya çalışalım böyle olmaz dedi.

TÜM HALKIMIZI KUCAKLAYACAĞIZ

Seçimi kazandığımızda, 31 Mart’tan sonra ayrımcılık ve ötekileştirme yapmayacağız. 5 yıldır süren kendinden olmayanları düşman ve hain ilan etme bizim dönemimizde olmayacak. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş değerlerini savunan, ay yıldızlı bayrağımız altında yaşayan herkes bizim kardeşimizdir.Sen o partidensin Teröristsin  sen bu partidensin bizden değilsin diye insanlara farklı bir gözle bakan bir Belediye Başkanı değil herkesi eşit gören  anlayışla yola çıkiyoruz.Biz halkın belediye başkanı olacağız .Sadece Bize oy verenlerin Belediye Başkani olmayacağız.

HALKIMIZ TİRE BELEDİYESİNİN YANINDA OLDUĞUNU HİSSEDECEK

Hastalık, ölüm, doğum, sağlık, eğitim ve her türlü sosyal faaliyetler ile birlikte  ,kol kola vatandaşlarımızin yanında  olacağız.Biz halkımıza uzaktan bakan değil yanında olan ,elini tutan,bir arada olan, samimi ,sıcak ve hoşgörü anlayışına sahip hizmetlerimizi halkımız ile paylaşacağız.Bir bütün olup hep birlikte Tire olacağız.

Halkımızın ve Köylümüzün öncelikli ihtiyaçları unutulmuştur.Tarim ve Hayvancılık Şehri olan ilçemizin Mezbaha,Soğuk Hava Deposu,ve bir çok ihtiyacı çözülmesi için çalışmalar yapılmamıştır.En önemlisi bir Otopark dahi ilçemizde yoktur.Ama Stadimiz vardir.İçi boşdur.Bu şekilde çalışmalarımızı yürütmeyecegiz.Enerjimizi, zamanınızı,hakkımızı,ve gücümüzü önce halkın ihtiyaçlarıni yapmak ve sorunlarıni çözmek için harcayacagiz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi