İlçe Kongresine sayılı günler kala Ak Parti Tire İlçe Başkan adaylığı için uzun süredir parti tabanında istişarelerde bulunan Ali Kaygusuz, ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Ak Partiye gönül veren parti üyeleriyle uzun süredir istişarelerde bulunduğunu ve parti tabanından değişime yönelik yoğun bir istek gördüğünü ifade eden Muhasebeci Ali Kaygusuz, parti üyelerinden gelen değişim taleplerinin karşılıksız olmadığını söyledi.

Mevcut Ak Parti ilçe yönetiminin Ak Partinin vizyonuna ve Tirelilerin taleplerinde cevap veremediğini sözlerine ekleyen Kaygusuz, “İlçe yönetimimizin partimizin dinamiklerine ve vizyonuna uygun yenilenmesi gerektiğini farkettik. Mevcut ilçe yönetimimizin halkımız ve Tire’nin ihtiyaçlarından kopuk, pasif ve sonuç alamayan tavrı bizleri bu kararı almaya yöneltti. Arkadaşlarımızla birlikte kurucu üyelerimiz, eski yöneticilerimiz ve bir çok üyemizin beklentilerini karşılayacak güçlü ve aktif bir yönetim oluşturmaya hazırız. Ak Parti olarak ülkemize, milletimize ve ilçemize daha aktif hizmetler yapabilmek adına Ak Parti Tire  ilçe başkanlığı  görevine talip olduk. Ülkemiz, halkımız, Tire ve partimizle birlikte hakkımızda hayırlı olsun. Allah kimseyi bu kutlu görevde utandırmasın” dedi.   

Kaygusuz ayrıca, zaman geçirmeden önümüzdeki ay yapılacak olan ilçe kongresi için çalışmaları başlatacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi