Yurt genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti'de İzmir İl Başkanlığı binası açıldı. Genel Başkan Meral Akşener'in de katıldığı programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İl Başkanlığı binası önünde kurulan sahne ve çevresi binlerce partilinin akınına uğradı. Coşkulu kalabalık dinletilen İzmir Marşı ve parti şarkılarına eşlik etti.

Program Şehitlerimiz için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Devamında İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, vatandaşlara hitap etti. Ulupınar, konuşmasının ardından Akşener'i sahneye davet etti. Konuşması sık sık alkış ve tezahüratlarla kesilen Akşener, İzmirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

DOĞUKAN EROĞLU’NA ROZET TAKTI

İl Başkanlığı binasının açılışından sonra İzmir İl ve İlçe Teşkilatlarına yönelik Kaya Termal Otel’de akşam yemeği düzenlendi. Burada yeniden sahneye çıkan Genel Başkan, Türkiye’nin sorunlarını ve çözüm önerilerini sıraladı. Konuşmasının sonunda Tire Belediye Meclis Üyesi Doğukan Eroğlu ve İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Atakan Duran’ı sahneye davet eden Akşener, Eroğlu’nun rozetini bizzat taktı. Akşener rozeti taktıktan sonra Eroğlu ile Duran’ın ellerini havaya kaldırarak basın mensuplarına poz verdi. Buna göre Tire Belediye Meclisi’nde CHP, Ak Parti ve MHP’den sonra İYİ Parti de temsil edilecek.

Editör: Haber Merkezi