Ak Parti İzmir Milletvekili Adayları Kerem Ali Sürekli ve Emin Sefa Kayacan, parti yöneticileriyle birlikte Tire Kamyoncular Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Ergün ÇELİK

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına hız katan Ak Parti Tire İlçe Teşkilatı, milletvekili adaylarıyla birlikte son turlarını atıyor. Seçim çalışmaları kapsamında Milletvekili Adayları Emin Sefa Kayacan ve Kerem Ali Sürekli, parti yöneticileriyle birlikte Kamyoncular Kooperatifini ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu ve Ak Parti Tire SKM Başkanı Gökçe Ok da katıldı. Düzenlenen ziyarette Ak Parti Heyeti Kamyoncu esnafıyla samimi bir ortamda sohbet etme imkanı bulurken, 1 Kasım seçimlerinde de Ak Parti’ye destek istediler.

 Mazot fiyatlarından işsizliğe, ekonomiden, ulaşıma kadar birçok konunun ele alındığı toplantıda  Tire’nin kanayan yarası haline gelen Tire-Belevi Yolu’nun duble yol olarak yeniden yapılacağı da müjdelendi. Kamyoncu esnafının sorunlarını can kulağıyla dinleyen vekil adayları 1 Kasım sonrasında isteklerle tek tek ilgileneceklerini dile getirdiler.

7 HAZİRAN’DA BAZI EKSİKLİKLERİMİZ OLDU 

7 Haziran seçimlerinde Ak Parti’nin her zamanki gibi birinci parti çıktığını ancak bu oranın tek başına iktidar olmaya yetmediğini hatırlatan Sürekli; “Bizim 7 Haziran seçimlerinde bazı eksikliklerimiz oldu. bu eksiklikleri hissettik, gördük ve tespit ettik. 7 Haziran’dan sonra da bunun üstünde çok çalıştık. Listelerimizi değiştirdik, seçim beyannamemizi güncelledik ve halkın karşısına da tek başına iktidara en yakın parti olarak çıktık. 1 Ay’lık süreç gösteriyor ki şu anda Ak Parti tek başına iktidara koşuyor.

TERÖRÜ BİTİRECEĞİZ

Terör örgütüyle mücadelede sonuna kadar gidileceğini söyleyen Sürekli; “Mutlaka hepimizin terör olaylarıyla ilgili sıkıntıları ve endişeleri vardır. Hergün televizyonlarda Şehit haberleri alıyor ve çok üzülüyoruz. Bu mücadele 40 yıldır sürüyor. Zaman zaman şiddetini artırdı, zaman zaman da düşürdü. Ama şu anda biz Ak Parti Hükümeti olarak terörün belini kırdık. Son iki ayda 2 binin üzerinde terörist etkisiz hale getildi. Bununla beraber bölücü terör örgütünün ana karargahına girildi ve ana karargah imha edildi. Artık bu işin sonuna doğru geliyoruz. Bunlar örgütün son çırpınışları. Silahları gömerlerse, silahlı unsurlar yurtdışına çıkarca operasyonlar durur. Onun dışında hiçbir şekilde operasyonların durması söz konusu değil. Ya silahları gömüp yurtdışına gidecekler yada son terörist kalıncaya kadar mücadelemiz sürecektir” dedi.

Kamyoncular Kooperatifi ziyareti ardından Tire Organize Sanayi Bölgesi’ne geçen Ak Parti Heyeti burada bazı süt üretim fabrikalarını ziyaret etti. Heyet daha sonra Tire Devlet Hastanesi’ni ziyaret Tire programını sonlandırdı. 

Editör: Haber Merkezi