“Sen Ben Yok Biz Varız, Halkımızın Yanındayız”
Bu akşam gerçekleştirdikleri ziyaretle ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Mert Falakalı, benlik duygusundan arınarak her yerde vatandaşın ayağına gitmeye gayret ettiklerini söyledi. Falakalı, haftanın belirli gün ve gecelerinde gerçekleştirdikleri ziyaretlerden olumlu sonuçlar aldıklarını ifade ederek, “İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli Bey’in katkıları ve destekleriyle İzmir’in her noktasında olduğu gibi bizler de teşkilat kademelerimizin tüm mensuplarıyla sürekli sahaya çıkıyoruz. Seçimler geçti bitti. Hiçbir beklenti içerisine girmeden, hiçbir şey talep etmeden vatandaşlarımızın yanına gidiyoruz. Bu durum hem bizler için hem de ziyaret ettiğimiz hemşerilerimiz için çok güzel bir tablo. Sadece dinliyoruz. İhtiyaç duyulan her noktada vatandaşlarımızın yanında olmaya, yardımcı olmaya gayret ediyoruz. Sen, Ben, demiyoruz. Biz varız, halkımızın yanındayız diyoruz” şeklinde konuştu.

“Kurumsal Kimliğimize Yakışır Hareket Ediyoruz, Değişiyor, Değiştiriyoruz”
Tüm çalışmalarında Ak Parti’nin kurumsal kimliğini ve kuruluş felsefesini dikkate alarak hareket ettiklerinin altını çizen Mert Falakalı, mental yorgunluğun teşkilatın üzerinden atıldığını söyledi. Falakalı, güncel sürece ayak uydurmakta güçlük çeken yapılandırmaları değiştirdiklerine dikkat çekerek, “Ak Parti teşkilatlarını yakından tanıyanlar bilirler. Her anlamda kurumsal bir yapısı vardır. Üstelik Ak Parti, dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir. Ülkemizin yakın dönemde yaşadığı bir çok sıkıntılar ve ardı ardına yapılmak zorunda kalınan seçimler teşkilatlarımızı bir miktar yormuştu. Şimdi biz de gelişen ve değişen sürece ayak uydurduk, partide oturup vatandaş gelsin diye bekleyen değil, vatandaşın ayağına giden bir yönetim anlayışını il yönetimimizle birlikte uygulamaya koyduk. Her hafta birkaç gün üyelerimizi ziyaret ediyor, teşkilatımızda çeşitli dönemlerde görev yapan büyüklerimize giderek fikir alıyor, onların tecrübeleri ile enerjimizi harmanlıyor, durmadan çalışıyoruz” şeklinde konuştu.


Salı günlerini de bürokrasiden ve günlük hayattan ayırarak sadece vatandaşların ziyaret ve taleplerine ayırdıklarını söyleyen Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, “Salı günleri için büyük bir değişiklik gerçekleştirdik. Yönetim kurulumuzda yaptığımız değerlendirmeler ve büyüklerimizden aldığımız önerilerle birlikte Salı günlerini vatandaşlarımızla yaptığımız özel görüşmelerimize ayırdık. Bizlerle görüşmek isteyen her vatandaşımız, her üyemiz hiçbir aracıya ihtiyaç duymaksızın ziyaretimize geliyor, başkanlık makamında özel olarak bizlerle görüşüyor. Mahremini bize açabiliyor, derdini, ihtiyaçlarını anlatabiliyor. Bizim görevimiz dinlemek ve çözüm üretmek. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da dinleyeceğiz ve ilçemize vatandaşlarımıza hizmet için çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Üye ziyaretlerinin ve hasta ziyaretleri uygulamalarının genişleyerek devam edeceğini söyleyen Mert Falakalı, “Biz yönetim olarak her fikre açığız. Her üyemizin talebini dikkate aldık ve yine alırız. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bakın bugün devlet hastanemize tam kadro geldik. Hastalarımızı dinledik. Sağlık çalışanlarımızı dinledik. Onlar kutsal bir görev icra ediyorlar. Onlara moral vermek istedik. Bunu yaparken Belediye Eski Meclis üyemiz Sayın Hüseyin Öztürk’ün dedesi İbrahim Kuru amcamız da hastanede imiş. Onu da ziyaret etme fırsatı bulduk. Tüm hastalarımıza bu ziyaret vesilesi ile geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyoruz.” Dedi.
 

Editör: Haber Merkezi