AK Parti Gençlik Kolları Tire İlçe Başkanlığı’na Tugay Toparlak atandı. Geçtiğimiz günlerde başkan Turgut Gündem’in yoğun bireysel işleri nedeniyle yetişmekte zorlandığı gerekçesiyle istifa etmesiyle başkanlık makamı boşalmış, beraberinde de bir çok spekülasyona sebep olmuştu.

TEŞKİLATIMIZ TÜM BİRİMLERİYLE GÖREVİNİN BAŞINDA

Turgut Gündem’in istifasının ardından Tugay Toparlak’ın göreve getirilmesiyle ilgili konuşan Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, art niyetli haberlerin ve yorumların  teşkilatı yıpratmayı hedeflediğini belirterek, asılsız haberleri sert bir dille eleştirdi. Falakalı, “Biz zamanında Turgut Gündem arkadaşımızın görev almasıyla ilgili büyük çaba gösterdik. Kendisi de görev yaptığı süre içerisinde hem siyasi çalışmalar hem de bireysel  ve ailevi mesleki işleri nedeniyle oldukça yoğun bir tempoda çalıştı. Bu gün gelinen noktada bireysel işlerini kimseye devredemediği ve siyaset de boşluk kaldırmayacağı için istifa kararı aldı ve istişarelerimizin ardından görevinden ayrıldı. Olay bundan ibaret.” şeklinde konuştu.

Teşkilatın tüm birimlerinin kongre sürecinde görevinin başında olduğunun altını çizen Mert Falakalı, “Birileri her zaman olduğu gibi durumdan vazife çıkartma gayretine girip çeşitli iddialar ortaya atıyor ve beklentilerini habermiş gibi sunmaya çalışıyor. Bizler Genel Başkanımızın 2023 hedef ve vizyonuna uygun yönetim anlayışı ile her daim sahada çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Zannediyorlar ki bu iddialar bizi yıpratacak. Oysa yalan ve iftira haberlerin ne partimizle, ne misyonumuzla ne de vizyonumuzla hiçbir alakası yok. Bu yaklaşım içerisinde olanları taş atmayı bırakıp, 2023 hedefleri için taş döşemeye davet ediyorum. Buyursunlar, gelsinler” ifadelerini kullandı.

TUGAY TOPARLAK’A BAŞARILAR DİLİYORUZ

Tugay Toparlak’ın Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilmesinden memnuniyet duyduklarını belirten Mert Falakalı, başarılı bir çalışma süreci için kendisine destek olacaklarını söyleyerek “Tugay Toparlak genç ve heyecanlı bir arkadaşımız. Partimizin tüm faaliyetlerine eksiksiz katılma gayretinde bulunmuş özverili bir dava arkadaşımız. Biz ana kademe yönetim kurulu olarak başarılı olacağına yürekten inanıyor ve kendisine her türlü desteği vereceğimizin bilinmesini istiyoruz.” Dedi.

TUGAY TOPARLAK, “KUTSAL BİR GÖREVİ DEVRALDIM”

Ak Parti Tire Gençlik Kolları Başkanı Tugay Toparlak, kendisine tevdi edilen görevin kutsallığına dikkat çekti. Toparlak, “Ak Parti’nin herhangi bir kademesinde görevlendirilmek adeta kutsal bir görev. Bugün dünyaya global açıdan bakıldığında yeni bir döneme girildiğini hep birlikte görüyoruz. Bu dönemin ve Yeni Türkiye’nin mimarı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve  dava arkadaşlarının arasında yer almak onur verici. Biz bu davanın her zaman bir neferi olduk. Şimdi de canla başla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Turgut Gündem’in istifasına da değinen Toparlak konuşmasını şöyle tamamladı:

“Bugün baktığımızda eleştirilerin olması çok normal. Eleştiri olmadan demokrasi olmaz, biz de yolumuzu daha rahat çizeriz. Ancak bu eleştirilerin çıktığı noktaya ve amacına bakmak lazım. Görevini tamamlamış bir çok büyüğümüz, arkadaşlarımız var. Yeniden görev bekledikleri açık. Bu görevlendirmelere karar veren merciler belli. Defalarca kapılarını aşındırdıkları makamlardan yüz bulamayanlar, sosyal medya üzerinden asılsız iddialarla yönetimlere yüklenmeyi marifet sanıyorlar. Hiç birimiz vazgeçilmez değiliz elbette. Biz o büyüklerimizden asılsız iftiralarla köstek olmalarını değil, Ak Partili olmanın bilinci ve şuuru ile görevlendirilenlere sahip çıkarak destek olmalarını bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi