Ercan ÇELİK

Akşam saatlerinde sosyal medya üzerinde paylaştığı bir metinle yönetim kuruluyla birlikte istifa ettiğini açıklayan Hasan Karaman, şu ifadelerde bulundu;  Kıymetli Tireli Hemşehrilerim,  değerli dava ve yol arkadaşlarım, sevgili genç kardeşlerim, 
10.10.2020 tarihinde Ak Parti Tire Gençlik Kolları Başkanlığı için girdiğim mülakat sonrası, bu kutlu vazifenin tarafıma tevdi edilerek mazbatamı almam ile başlayan günden itibaren canla başla çalışarak bu günlere geldik. 
Tabi bu sürecin zorlu yollardan geçtiğini biliyorduk. Ancak her zorlukla beraber bir kolaylığın geleceğine olan imanımız da tam dı. Hamdoslun bu iman ve inanç ile, Milli Görüş Geleneği içerisinde yetişen bir genç olarak Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a ve davasına yakışır şekilde ve en ufak bir halel getirmeden görevimizi yaptık.
  İl Başkanım Recep Tayyip Taslak ile istişarelerim sonucu Ak Parti Tire Gençlik Kolları Başkanlığından Şahsım ve Yönetim Kurulum ile birlikte istifa ediyorum.  Siz değerli  dostlarıma saygıyla arz ederim. 
Son olarak üzerimde emeği büyük olan 
Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı EYYÜP KADİR İNAN'a 
Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Vahit Atalan a teşekkür ederim. 
Yolum Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur. 
Bu Şarkı Burada Bitmez.
Allah a emanet olun."

Editör: Haber Merkezi