Ak Parti Tire İlçe Teşkilatı, partinin kurucu üyeleri ile önceki yönetim kurulu başkanları ve üyelerinin katıldığı ‘Vefa’ kahvaltısında konuştu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Gökçe Ok, Tire İlçe Teşkilatı olarak seçime hazır olduklarını ifade ederek, “Hiçbir eksiğimiz yok. Ne istediğimizi biliyoruz. Vizyonumuz sağlam temellere oturuyor. Kararlıyız. Kararımız Evet” dedi.



“ÜÇÜNCÜ CEMRE SANDIĞA DÜŞECEK”

Mehmet Çeltikcoğlu kahvaltıya katılım gösteren partililere teşekkür ederek başladığı konuşmasında Türkiye’nin 16 Nisan’daki halk oylaması ile bahara hazırlandığını kaydetti. Çeltikcoğlu, “Bahar düşen cemrelerle gelir. Aralık ayında birinci cemre milletvekillerimizin mecliste hazırladığı Anayasa değişikliğini hazırlaması ile düştü.  Ocak ayında mecliste bu maddelerin oylanması ile ikinci cemre düştü. Üçüncü cemre de 16 Nisan’da sandıklara düşecek ve Türkiye’ye bahar gelecek. Ülkemiz için güzel bir dönemin başlangıcı olacak” şeklinde konuştu.

Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ gençlik kolları başkanlığı görevi ile başladığını ve halen siyasete devam ettiğini ifade ederek 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması ile ilgili konuştu. Dağ, siyasetçi olmuş birinin yeni sistem ile Cumhurbaşkanı olmama ihtimalinin yok edildiğini söyledi. 

Dağ, halkın seçtiği cumhurbaşkanının dolayısıyla siyasi partisinin de olacağını vurgulayarak, “Ekmelettin İhsanoğlu’nu çıkardılar. İki siyasi parti destek veriyoruz dedi. MHP ve CHP’nin ortak Cumhurbaşkanı adayı olmuştu” dedi.


“DİREKSİYONDA GÜÇLÜ BİR LİDER VAR”

Mevcut sistemi sürücü adayı araçlarına benzettiğini vurgulayan Milletvekili Dağ, “Sürücü aday araçları var. Biliyorsunuz o araçlarda şoförün yanında oturanın ayakaltında da fren ve debriyaj var. Bu sistem de öyle. Sen arabayı kullandığını sanıyorsun ama yanındaki sen yanlış yapabilirsin, bu ihtimal var diye düşünerek frene basıyor. Bu bazen yargı, bazen asker oluyor. Hep frene basıyorlar. Hep fren hep hayır. Direksiyonda şimdi güçlü bir lider var ve yanındakine ‘Beni durdurmana müsaade etmem’ diyor” dedi.

Kahvaltı programına Tire Belediye Eski Başkanı Mehmet Sıtkı İçelli, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan, Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Teşkilatı Eski Başkanları katıldı.











Editör: Haber Merkezi