Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı Emin Sefa Kayacan ve İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, Ak Partili yöneticilerle birlikte Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’i makamında ziyaret etti.


Ergün ÇELİK


Dün öğle saatlerinde gerçekleşen ziyarette Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek Ak Parti Heyeti’ni kapıda karşıladı. Karşılamanın ardından makam odasına geçen heyet, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ile samimi bir ortamda sohbet etti. Ziyaret boyunca Spordan sanayileşmeye, tarımdan kentsel dönüşüme kadar ilçenin kalkınması adına birçok konuya değinildi. Şüphesiz Tire’nin en önemli sorunlarından biri olan Tire-Belevi Karayolu’da masaya yatırıldı. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’den isteklerini bir bir sıralarken, Sürekli de, Başkan Çiçek’in isteklerine tek tek cevap verdi.



GELİN ELELE VERELİM

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Ak Partili Milletvekili Kerem Ali Sürekli’ye önemli çağrılarda bulundu. Çiçek yaptığı konuşmada; “ Tire çok büyük bir kent değil. Tire’de herkes birbirini tanıyor. Ben asla siyasette nezaketsizlik yapmam. Belediyemize ne zaman bir Bakan gelse ben hep bandoyla karşılarım. Yeni hükümet nasıl şekillenir bilemiyorum. Malum önümüzde yeni bir seçim var. Ben istiyorum ki Tire’de projeleri hep birlikte üretelim. Sizlerin öncülüğünde ilgili bakanlıklara hep birlikte gidelim. İlçemizin kalkınması adına yapılacak tüm işlerin takipçisi olalım. En sonunda başardığımız işlerin kurdelalarını yine hep birlikte keselim. Tire’de paylaşılmayacak bir şey yok. Bu kentte yaşıyorsak hepimizin bu kentin konfor çıtasını daha yükseğe taşıması gerekmektedir” dedi.



BEN DE BİR TİRELİ SAYILIRIM

Kendisinin bölgeye uzak olmadığını, ve kendini Tireli gibi hissettiğini söyleyen Sürekli; “Ben de bir Tireli sayılırım. Tire gerçekten İzmir’in diğer ilçelerine bakıldığında çok gelişmiş bir yer. Organize Sanayi Bölgesi İzmir’in parlayan yıldızı oldu. Tire’nin sorunlarını çok yakından takip ediyorum. Önümüzdeki 1 Kasım seçimlerinden sonra çalışmalarımızı hızlandıracağız. Tire için gereken ne varsa yapacağız” dedi.



EMİN SEFA KAYACAN BAŞKAN’A ÇİÇEK TAKDİM ETTİ.

Ziyaretin sonunda Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı Emin Sefa Kayacan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’e çiçek takdim etti. Başkan Çiçek’de Kayacan’a seçim süreci boyunca başarılar diledi. Toplu fotoğrafların ardından Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek Ak Parti Heyeti’ni  kapıya kadar uğurladı. 


Editör: Haber Merkezi