Ercan ÇELİK

Sağlık Sen’in Tire’de Arena Kır Düğün Salonu’nda gerçekleştirdiği divan toplantısına Sağlık Sen Genel Başkan Vekili Durali Baki, Genel Başkan Yardımcısı Şemsettin Karadoğan, İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Ekrem Özdemir ve çok sayıda sendikalı sağlık personeli katıldı. Çevre il ve ilçelerden de pek çok sendika temsilcisi de divan toplantısı için Tire’ye geldi.

Sağlık Sen’in Tire temsilcileri Mustafa Sarıoğlu, Tuncay Kasapoğlu, Dr. Ahmet Asım Koçan ve Gülbahar Danagöz’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen divan toplantısı, yemek ikramıyla başladı. Toplantıya özel hazırlanan cağ kebabı, misafirlere ikram edildi.

ÖZDEMİR’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Sağlık Sen İzmir 2 No’lu Şube İl Divan Toplantısı’nı Tire’de gerçekleştirdi. Şube Başkanı Ekrem Özdemir, yaptığı konuşmada, “Sağlık-Sen olarak, ‘biz büyük bir aileyiz’ ve ‘birlikte başardık, birlikte başaracağız’ sözlerinin karşılık bulduğu bir sendika olduğumuzu görmek, bizleri son derece mutlu etmektedir” dedi.

Tire’de geniş katılımla gerçekleşen divan toplantısında konuşan Sağlık Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, “Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube olarak İl divan toplantımızı Tire ilçemizde Genel Başkan Vekilimiz Sayın Durali Baki ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Şemsettin Karadoğan ve teşkilatımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Katılan genel merkez yöneticilerimize ve tüm temsilcilerimize teşekkür ediyorum” dedi. “Sağlık-Sen olarak, ‘biz büyük bir aileyiz’ ve ‘birlikte başardık, birlikte başaracağız’ sözlerinin karşılık bulduğu bir sendika olduğumuzu görmek, bizleri son derece mutlu etmektedir” diyen Özdemir, “Biz kaynağını değerlerinden, gücünü ise teşkilatından ve üyelerinden alan bir sendikayız. Bu bakımdan, her yıl yetkimizin üye sayımızın artırılarak perçinlenmesi, masada bizim, sahada sizin elinizi güçlendirmektedir. Ne kadar büyük bir aile olursak, sesimizin o kadar yüksek çıkacağı hepimizin malumudur. Daha fazla kazanım, daha fazla sendikal mücadele için sizleri bir kez daha göreve davet ediyorum. Yeni destanlar yazmaya davet ediyorum. Sizin sahadaki gayretiniz, bize masada elde edeceğimiz kazanımların kapısını açacaktır. Temsilcisi olduğumuz değerlerin savunuculuğunu daha gür bir sesle yapma hakkı verecektir” diye konuştu.

FEDAKARLIK ÖRNEĞİ

Sağlık çalışanlarının bir çok fedakarlık yaptığını anlatan Özdemir, “Şimdiye kadar yaptığınız fedakarlıkları biliyorum. Eşinizden, çocuklarınızdan, sevdiklerinizden uzak kaldınız, zamanınızı bu davanın daha da yücelmesi için harcadınız. Bir üyenin bile, Hz. İbrahim’in ateşine su taşıyan serçe misali önemli olduğunun farkındalığı ile gece gündüz çalıştınız. Davasını günlük meşgalelere endeksleyen değil, geleceğe yatırım olarak gören bir anlayışın temsilcileri olarak, Bugün ailemize kazandırılan her üye, birlik ve beraberliğimizin, kazanımlarımızın ve haklı davamızın harcının çimentosu olacaktır” dedi.

TOPLANTILAR TEKRARLANACAK

Sendika yetkililerinin konuşmalarının ardından sendikalı personel ve sendika yetkililileri sağlık camiasının sorunları üzerine fikir alışverişinde bulundular. Toplantının son derece verimli geçtiğini ifade eden sendika yetkilileri, Tire’de bu şekilde toplantıların sık sık yapılacağını söylediler.

Editör: Haber Merkezi